Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ REX ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΟΠΑΠ

Τραπέζι εσωτερικού χώρου 

75cm x 75cm x 25 mm

Ένα σωστά δομημένο, προσεγμένο και τακτοποιημένο πρακτορείο δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη κατά τη συμμετοχή του στα παιχνίδια.Τραπέζι εξωτερικού χώρου με εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια μασίφ πάχους 12mm.
Πυρήνας μαύρος η καφέ με κοπή σε διάφορες διαστάσεις κατά επιθυμία του πελάτη. Εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια σε βαριά επαγγελματική χρήση, αυξομειώσεις θερμοκρασίας και νερό. Ιδανική για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Κατάλληλη για καφετέριες, εστιατόρια και τουριστικά καταλύματα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων.


Η ιδιότητα της αντιμικροβιακής δράσης της επιφάνειας όπως και η αντοχή του καθιστούν το υλικό ανεπηρέαστο σε υγρασία, μούχλα, βακτήρια, καθιστώντας το ως την ιδανική λύση για εφαρμογή σε υγρές περιοχές και χώρους όπου τα υγειονομικά ζητήματα είναι πρωτίστης σημασίας.
 
Η μη πορώδης επιφάνειά του δεν επηρεάζεται από μαρκαδόρους, καψίματα τσιγάρων και χτυπήματα, ενώ ο καθαρισμός του γίνεται εύκολα με απολυμαντικά ήπιας δράσης.
 
 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ VLT;s
 


 
Δελτιοθήκες σε όλα τα μεγέθη μεταλλικές για τραπέζια και πάγκους ταχείας εξυπηρέτησης

✅ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ 

✅Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο
☎Τηλ. παραγγελιών 6907022418
 
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ❗
Μπαρδάκης Παναγιώτης
Εξειδικευμένος Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων
☎Τηλ. 6907022418 - 6944708152
e-mail: kinisi@otenet.gr