Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Επιγραφές Μπαρδάκης

Η επιχείρηση με την επωνυμία ''επιγραφές ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ΄΄ δραστηριοποιείτε στον χώρο των επιγραφών και της προώθησης επιχειρήσεων περισσότερο από 30 χρόνια στον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο.

Η εμπειρία μας στο σχεδιασμό , την κατασκευή και την εγκατάσταση των προϊόντων μας μας επιτρέπει να έχουμε εξ΄ ολοκλήρου την ευθύνη της επικοινωνίας της επιχείρηση σας και της οπτικής σας επικοινωνίας.
Η εταιρεία μας προσαρμόζετε στις τεχνολογικές εξελίξεις και στις νέες απαιτήσεις της αγοράς καθώς και στα ποιοτικά υλικά για κάθε κατασκευή και δεν υστερεί σε τίποτα από κάθε παρόμοια επιχείρηση του εσωτερικού η του εξωτερικού αντιθέτως μάλιστα λειτουργεί με γνώμονα την ευγενή άμιλλα.
Η συνεχή συμμόρφωση με τα περιβαλλοντικά πρότυπα είναι αρχή μας
Η επιγραφή κάθε καταστήματος η επιχείρησης καθρεφτίζει το εσωτερικό κάθε επιχείρησης και απαιτείται τέχνη και εξειδίκευση για αποτελεσματική προβολή.
Ο σχεδιασμός του περιεχομένου, η μορφή, η επιλογή χρωμάτων και γραμματοσειρών για τα γραφικά τα διάφορα μοτίβα κ.λπ., είναι στοιχεία που δεν πρέπει να παραβλέπονται κατά τη δημιουργία ενός λογότυπου η εμπορικού σήματος.
Η εταιρεία μας εχει την γνώση και την εμπειρία και αναλαμβάνει το δημιουργικό κοι το κατασκευαστικό κομμάτι με αποτέλεσμα την σωστή προβολή και την επίτευξη του τελικού σας στόχου.
 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε  να σχεδιάσουμε μαζί την προώθηση και την προβολή της επιχείρησή σας.
 
 
Με εκτίμηση
 
Μπαρδάκης Παναγιώτης
Εξειδικευμένος Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων
Πλατεία Δημοκρατίας 1
Τηλ. 6944 708152 - 6907022418
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Ποιοτικές επιγραφές στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της Αγοράς!!!
e-mail: kinisi@otenet.gr