Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Η χαλάρωση ίσως… αργήσει ομως οι επαγγελματίες προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα

Τη νέα παράταση αναμένεται να την ανακοινώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός την Παρασκευή απευθύνοντας μήνυμα στον ελληνικό λαό. Τη νέα παράταση του lockdown "βλέπουν" και πολλοί καθηγητές και επιστήμονες. Την εκτίμηση ότι το lockdown είναι δύσκολο να τελειώσει στις 7 Δεκεμβρίου εξέφρασε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ. Εξαδάκτυλος επίσης είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα γίνει άρση των περιοριστικών μέτρων πριν από τις 14 Δεκεμβρίου.

 Κοντός ψαλμός αλληλούια

Όπως και να έχει λοιπόν η κατάσταση η αγορά δυσκολεύετε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και περιμένει απο στιγμή σε στιγμή την χαλάρωση των μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη ζήτηση για παροχή υπηρεσιών απο την κατασκευαστική επιγραφών και εξοπλισμών με την επωνυμία ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ απο επιχειρήσεις σε όλη την χώρα και ιδιαίτερα απο πρακτορεία ΟΠΑΠ τα οποία η ανοίγουν καινούργια εξοπλίζονται η ανακαινίζονται.

Με την σειρά μας και τηρώντας ολα τα μέτρα ασφαλείας δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την εξυπηρέτηση  των επαγγελματιών αλλά και μειώνοντας τις τιμές σε οριακά πλαίσια γνωρίζοντας τις δύσκολες καταστάσεις  που βιώνει η αγορά. 

Για τις ανάγκες της επιχείρησή σας μην διστάσετε να μας καλέσετε και να είστε σίγουροι οτι θα βρείτε οχι μόνο το προϊόν που σας ενδιαφέρει αλλά τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση.

✅ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ☎Τηλ. 6907022418
✅Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο
☎Τηλ. παραγγελιών 6907022418
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ❗
Μπαρδάκης Παναγιώτης
Εξειδικευμένος Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων
☎Τηλ. 6907022418 - 6944708152
e-mail: kinisi@otenet.gr