Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα…...Μένουμε σπίτι!!!

Μένουμε σπίτι για όσους και για όσα αγαπάμε …γιατί θα ξανανταμώσουμε στα στέκια μας με τους αγαπημένους φίλους, θα απολαύσουμε ξανά τα ποτά μας, την μουσική, την φύση.
Μένουμε σπίτι γιατί μετά την καταιγίδα ξαναβγαίνει ο ήλιος.

Μας περιμένει τo Veggera Cafe – restaurant   στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, τόπος συνάντησης όπως μας λέει και το όνομά του είναι ο ιδανικός χώρος για να οργανώσουμε τις νυχτερινές μας εξορμήσεις αφού πρώτα απολαύσουμε τον καφέ μας  και γευτούμε τις συνταγές του αγαπητού μάγειρα.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης  ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος αγωνιά να τελειώσει η δύσκολη περιπέτεια μας και πρόθυμος πάντα με χαμόγελο να μας εξυπηρέτηση    

Μας  έλειψαν οι Μεζεδομαγείες που είναι ότι το καλύτερο για τους λάτρεις του καλού μεζέ!!!

Το Φώς Φανάρι του Άλκη Καβάγια με το όμορφο περιβάλλον την  ζεστή ατμόσφαιρα και την εκλεκτή μουσική ....μας περιμένει.

Η συνέχεια  θέλει μουσική χορό και πότο που  τόσο μας έχει λείψει αυτές τις μέρες…. και σας εγγυόμαστε πως το Αγρίνιο  τα έχει όλα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία άλλη πόλη.

Το Cobocafe  επίσης  με την πιο in μουσική, και τους dj που δίνουν ένταση στα βράδυα  μας

Το HALL Club – για να ξεφαντώσουμε!!!

Ας πιούμε και στον  ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ ένα ποτάκι οπου η μοναδικότητα του χώρου και η ψαγμένη μουσική θα μας κάνουν να τα ξεχάσουμε όλα από την πρώτη στιγμή !!!!

Απολαύστε το έξω, την μαγεία της φύσης. την απέραντη Τριχωνίδα από ψηλά, που μας περιμένει για τις πρώτες  ανοιξιάτικες εξορμήσεις απο το Πετρινο ΤΟΥ Βλοχου΄ απο  ενα παραδοσιακό μαγαζί, εστιατόριο και ταβέρνα στον Ανω Βλοχό λίγα χιλιόμετρα από το Αγρίνιο.γνωστό για την μεγάλη ποικιλία  και εξαιρετική ποιότητα των μεζέδων του

Από το AQOUA TERRA,  χαρείτε τα χρώματα της λίμνης βλέποντας τα από ένα χώρο που σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε νισί.  

Ακόμη ποιο ψηλά μας περιμένει το συγκρότημα ΑΛΘΑΙΑ που αποτελεί έναν ιδανικό και ισορροπημένο συνδυασμό ανάμεσα στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Αιτωλίας και των υπηρεσιών μίας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας.
Βέβαια καλοκαίρι μύρισε και επιβάλετε να ακουμπήσουμε τα κρυστάλλινα νερά της λίμνης Τριχωνίδας στην παραλία της Δουγρής με τα δύο υπερπολυτελή εξοχικά το Πιθάρι και το Αμάρο.

Ξεφύγαμε από τον ιο…..είμαστε πλέον μάχιμοι…την χοληστερίνη θα φοβηθούμε…πάμε Στου ΘΩΜΑ στο Καινούργιο για γλυκαδάκια, ψητό και κοκορέτσι!!!
Ας μην μιλήσουμε για το κρασί…δεν παίζετε ο τύπος. 

Και για γλυκό η παγωτό πολλές οι επιλογές  το ΜΑΧΙΜ  και το le chocolat στο Καινούργιο Αγρινίου o Λεωνίδας στο Αγρίνιο

Στο Παλιακό στον φίλο τον Ανδρέα θα ακούσουμε την Δήμητρα Καψάλη την φωνάρα και όλους τους επιλεγμένους καλλιτέχνες του.

Για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα…...Μένουμε σπίτι!!!


Καλή μας διασκέδαση……