Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Αυτά είναι τα μηνύματα που στέλνει κάθε κοπέλα όταν σε θέλει

Παιδιά, το ξέρουμε πω το “μένουμε σπίτι” είναι δύσκολο, επίσης ξέρουμε ότι στέλνετε καρά ρυπάς σε κοπέλες μπας και ζήσετε τον έρωτα στα χρόνια του Κορονοϊόυ! Οπότε διαβάστε το παρακάτω κείμενο για να ξέρετε σε τι φάση είστε!

#1 Μεθυσμένο μήνυμα

Ναι όταν μεθάμε λέμε όλο μας του κρυφούς ή και όχι πόθους μας! Τώρα θα μου πεις πως θα μεθύσει αφού είμαστε όλη μέρα σπίτι μας… Ε η γυναίκα φίλε μου μπορεί να μεθύσει ακόμα και από τον έρωτά σου!

#2 Όταν προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει το ενδιαφέρον σου

Όταν με λίγα λόγια προσπαθεί να μιλήσετε για όλα και πάει κάθε συζήτηση από το ένα άκρο στο άλλο απλά για να σε κρατά “μαζί” της!
#3 Η φάση «Το παίζω δύσκολη»

Όταν συζητάτε για κάποιο από τα παραπάνω θέματα και φέρνει ανίθεση ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα (πάλι προσπαθεί να σου αποσπάσει την προσοχή και να ξεκλέψει λίγο παραπάνω χρόνο)

#4 Η ετεροχρονισμένη απάντηση

Της στέλνεις, σου απαντάει κι απαντά πάλι 5 ώρες μετά. ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΗ; Όχι απλά θέλει να σε κάνει του χεριού της, ναι ίσως είναι πολύ νωρίς αλλά αυτή το επιζητά, κάνε και εσύ ένα βήμα πίσω για να τα βρείτε 🙂

#6 Όταν εξαναγκάζει τον εαυτό της να μείνει ξύπνια

Εσύ απλά κάνεις το πρόγραμμά σου βλέποντας netflix και αυτή ενώ έχει σταματήσει να απαντά με λογική σειρά (την έχει πάρει ο ύπνος) επιμένει να μένει ξύπνια για να σου κρατά παρέα!

#7 Το μήνυμα «Έρχεσαι από το σπίτι μου;» μέσα στη μαύρη νύχτα, μέσα στο Κορονοϊό

Αν φίλε μου σου έρθει αυτό το μήνυμα εύγε, έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο! Καλούς απογόνους!


ioanninabars.gr