Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Χειμερινές εκπτώσεις 2020: Πότε αρχίζουν, μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις και ολοκληρώνονται τέλη Φεβρουαρίου, δηλαδή στις 28 ή 29 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Οι ημερομηνίες των εκπτώσεων είναι κατά βάση οι ίδιες με την προηγούμενη χρονιά και υπάρχει μια μικρή απόκλιση μιας ή δυο ημερών.
Σημειώνεται ότι οι επίσημες περίοδοι των εκπτώσεων μέσα στο έτος είναι τέσσερις, δύο χειμερινές και δύο καλοκαιρινές, ενώ είθισται μέσα αυτά τα διαστήματα κάποιες Κυριακές τα καταστήματα είναι ανοιχτά.

Οι χειμερινές εκπτώσεις  είναι μια ακόμη ελπίδα των καταστηματαρχών για εποικοδομητικό  ξεκίνημα με τον νέο χρόνο.
Επικοινωνήστε με το αγοραστικό σας κοινό έξυπνα, εύκολα, δυναμικά και  φυσικά φθηνά  εκτυπώνοντας το λογότυπο που ταιριάζει στην βιτρίνα σας η  σχεδιάστε το γραμμικά και στείλτε το μήνυμα των εκπτώσεων σε κάθε καταναλωτή.
Δεκάδες σχέδια με στυλ σας περιμένουν να διαλέξετε και να τοποθετήσουμε στο κατάστημά σας.
Επίσης κατά την διάρκεια των εκπτώσεων θα καταχωρείται το κατάστημα σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ  στο διαδίκτυο και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως facebooktwitter  κ.λ.π  ώστε ο καταναλωτής  να  ενημερώνετε από το σπίτι η το γραφείο για τις τιμές και τα προϊόντα.
Βασική προϋπόθεση για την σωστή εξυπηρέτηση σας  οι παραγγελίες να δίνονται 7ημέρες πριν την έναρξη των εκπτώσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας: 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Ποιοτικές επιγραφές στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της Αγοράς!!!
Μπαρδάκης Παναγιώτης
Εξειδικευμένος Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων
Πλατεία Δημοκρατίας 1, 1ος όροφος, Αγρίνιο
Τηλ. 6944 708152 - 6907022418
e-mail: kinisi@otenet.gr