Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Πυρκαγιά σε κλαμπ στην Πανεπιστημίου – Πάνω από 200 άτομα ήταν μέσα

Νεότερη ενημέρωση - Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα γραφείο εντός του κλαμπ, το οποίο ήταν κλειδωμένο. Οι εκτιμήσεις είναι ότι προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο που μπορεί να ξέχασε ο τελευταίος που μπήκε στο γραφείο, βραχυκύκλωμα ή άλλη τυχαία αιτία, αλλά θα γίνει σήμερα πιο προσεκτική έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.


Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε πληροφορία που αφορά τον εξοπλισμό του πρακτορείου σας!!!


ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Ποιοτικές επιγραφές στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της Αγοράς!!!
Μπαρδάκης Παναγιώτης
Εξειδικευμένος Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων

Τηλ. 6907022418 - 6944 708152
e-mail: kinisi@otenet.gr

Πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε λίγο μετά 2 τα ξημερώματα σε υπόγειο κλαμπ στην οδό Πανεπιστημίου 10, στο κέντρο της Αθήνας.

Στο συγκεκριμένο κλαμπ συχνάζουν νεαρά άτομα, που ακούνε κυρίως RnB μουσική, και όπως ήταν φυσικό η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο καθώς μέσα στο μαγαζί βρίσκονταν περισσότεροι από 200 νέοι και νέες όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι του καταστήματος στην πυροσβεστική, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά βρίσκονταν στον χώρο περίπου 200 άνθρωποι, οι οποίοι όμως μπόρεσαν να απομακρυνθούν έγκαιρα.

Στο σημείο βρίσκονται δεκαοκτώ πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι επιχείρησαν για την κατάσβεση ενώ ταυτόχρονα ερεύνησαν για να εξακριβώσουν εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, χωρίς πάντως να έχει προκύψει κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ με το οποίο επικοινώνησε το enikos.gr, από την πυρκαγιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Σωτηρία", τέσσερα άτομα για προληπτικούς λόγους, καθώς παρουσίασαν συμπτώματα δύσπνοιας.
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής περίπου στις 03.40.