Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ένα μεζεδοπωλείο να γλύφεις τα δάχτυλα σου - Εν Ελλάδι


Εδώ και δύο δεκαετίες στο Γιαννούζι Αγρινίου   η «Ταβέρνα – Μεζεδοπωλείο, Εν Ελλάδι», έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των Αγρινιωτών, με τις μοναδικές γεύσεις και την ποικιλία των φαγητών της.Με τα φαγητά της να συνδυάζουν την παράδοση με τις νέες αναζητήσεις στη γεύση αλλά πάνω απ' όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι , γευστικά και σε πολύ προσιτές τιμές. Πάντα με την φιλοσοφία πως κάθε πελάτης είναι μοναδικός έχει επενδύσει στο ζεστό φιλόξενο περιβάλλον την άψογη εξυπηρέτηση και πάνω απ' όλα
στην ποιότητα των προϊόντων που σερβίρει.
Πάντα με τη διεύθυνση και το προσωπικό  έτοιμο να φιλοξενήσει  τις πιο όμορφες στιγμές σας.
Την βάφτιση ,τον αρραβώνα,τα γενέθλια κλπ  με τις  γευστικές  επιλογές , το μεράκι του προσωπικού και την αίσθηση σιγουριάς και φιλοξενίας που εμπνέει.

Το χειμώνα μας υποδέχεται στη ζεστή και φιλόξενη σάλα με την κομψή διακόσμηση, ενώ για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, υπάρχει η πανέμορφη και δροσερή αυλή με τα υπέροχα αρώματα από τα λουλούδια που βλέπουμε γύρω από κάθε τραπεζάκι.
Έτοιμο να σας υποδεχτεί κάθε απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ, με το προσωπικό καλωσόρισμα και εξυπηρέτηση από τους ιδιοκτήτες, μας αφήνει μία μοναδική αίσθηση φιλοξενίας και σιγουριάς για την επιλογή μας.

Μεζεδοπωλείο – Ταβέρνα Εν Ελλάδι Γιαννούζι Αγρινίου Τηλ: 2641 047 274, Κιν: 6948 245 892