Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Πρωτοφανής πρόκληση της Άγκυρας! Σχεδιάζει άσκηση με πραγματικά πυρά στο Αιγαίο ανήμερα της 25ης Μαρτίου


- Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Τουρκία σκοπεύει να κάνει πράξη την απειλή της, υλοποιώντας την Navtex που εξέδωσε στα τέλη Φεβρουαρίου - Στην ημερήσια διαταγή του ο Πάνος Καμμένος αφιέρωσε τη σημερινή μέρα στους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης - Η "προειδοποίηση" του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Τουρκία - Ηχηρό μήνυμα και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο
Με μία πρωτοφανή πρόκληση, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η Τουρκία σκοπεύει να κάνει πράξη την απειλή της και να πραγματοποιήσει άσκηση με πραγματικά πυρά στο κεντρικό Αιγαίο, υλοποιώντας την Navtex που εξέδωσε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα τριών πλοίων του Πολεμικού μας Ναυτικού το ερώτημα είναι εάν οι Τούρκοι έχουν σκοπό να εμφανιστούν και να προκαλέσουν.
Το ηχηρό μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου
«Η ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων αφορά συμφωνία που υπέγραψε η Ελλάδα με την ηττημένη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Ιταλία και τους συμμάχους και δεν περιλαμβάνει την Τουρκία» τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, καταρρίπτοντας τις ανιστόριτες θεωρίες περί γκρίζων ζωνών.

«Έτοιμοι να δώσουμε το χέρι. Έτοιμοι να απλώσουμε το χέρι και να μας ενώνει. Έτοιμοι όμως και να υπερασπιστούμε ανά πάσα στιγμή όπως μας το θυμίζει κι η αυριανή επέτειος της 25ης Μαρτίου, τα σύνορά μας, την κυριαρχία μας, το έδαφός μας, που είναι σύνορα, έδαφος και κυριαρχία και της Ε.Ε. και αυτό φάνηκε καθαρά από τον λόγο για τον οποίο είχαμε αυτήν την απόφαση» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η ημερήσια διαταγή του Πάνου Καμμένου
Ανατριχιαστική ήταν η ημερήσια διαταγή του Πάνου Καμμένου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται στην Αδριανούπολη, σε κατάσταση ομηρίας όπως έγραψε. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τούς αφιέρωσε την σημερινή ημέρα και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία.


«Η σκέψη μας είναι στα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας, που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης σε κατάσταση ομηρίας. Οι προσπάθειες μας προς την κατεύθυνση της άμεσης επανόδου τους στην Πατρίδα συνεχίζονται και ελπίζουμε να τους έχουμε σύντομα κοντά μας. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτούς«, έγραψε ο κ. Καμμένος.

newsit.gr