Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Νέα εποχή στην επιγραφή και την προώθηση των επιχειρήσεων

Η τεχνολογία καλπάζει, το αγοραστικό κοινό είναι πιο έμπειρο και  πιο  απαιτητικό  και  οι ανάγκες για προβολή των επιχειρήσεων καθημερινά αυξάνονται
Η εποχή που ο έμπορος  έστηνε το μαγαζί και στο τέλος αποφάσιζε για τον τρόπο προβολής του έχει εδώ και καιρό παρέλθει. Οι όροι έχουν αντιστραφεί. Για κάθε νέα επιχείρηση που ανοίγει πρώτα θα γίνει έρευνα αγοράς από εξειδικευμένους επαγγελματίες και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι και ο κάθ΄ ένας στον τομέα που αντιπροσωπεύει  
Για κάθε παλαιότερη επιχείρηση  δεν σταματά σε καμία  περίπτωση ο εκσυγχρονισμός και η προβολή. 
Βασικός στόχος η  σωστή προβολή και η προώθηση κάθε επιχείρησης με τα μέσα που κατακλύζουν την αγορά όπως το διαδίκτυο , οι επιγραφές, τα έντυπα κ.λ.π
- Ο σωστός χειρισμός των μέσων θα φέρει το πολλαπλάσιο αποτέλεσμα το οποίο μεταφράζεται σε πελάτες, σε εισροή εσόδων άρα και την δυνατότητα συνέχισης της προβολής.
- Η επιγραφή θα δώσει το κύρος στην επιχείρηση αλλά είναι και η πρώτη εικόνα  για τον πελάτη η οποία θα πρέπει να του ΄΄μιλήσει΄΄ και να τον ΄΄φέρει μέσα΄΄.
Δεν αρκεί μόνο ένα μέσο για να γίνει η σωστή προβολή και να υπάρξει επιτυχία αλλά χρειάζεται ο σωστός συνδυασμός όλων και οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που θα τα χειριστούν.
  • Σαν διαφημιστική επιχείρηση καταφέραμε λοιπόν να έχουμε την τέλεια εξειδίκευση στον τομέα της προώθησης με κάθε σύγχρονο μέσο όπως το διαδίκτυο με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία και διαθέτουμε και τα γνωρίζετε, όλα τα social media όπως  facebook, Instagram, twitter, google+  και κάθε καινούργιο που εμφανίζεται και είναι αξιόλογο.
  • Στον τομέα των επιγραφών διαθέτουμε την τεχνογνωσία και παράγουμε επιγραφές οι οποίες υπερπληρούν τις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές  με σύγχρονη εργοστασιακή κατασκευή, επίκαιρη οπτική γλώσσα, ευφάνταστες, ευρηματικές και με δυναμική προσέγγιση στο κοινό.
Κύρια χαρακτηριστικά των κατασκευών μας είναι  ασφάλεια, η αντοχή στον χρόνο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες  είτε είναι ψηφιακές εκτυπώσεις είτε φωτεινές επιγραφές, η οικολογική συνείδηση, ο τέλειος σχεδιασμός , το λεπτομερές φινίρισμα τα σύγχρονα υλικά.και οι  πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.!!!

Δραστηριοποιούμαστε  σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο και συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εργοστάσια για την προμήθεια των πρώτων υλών μας  3M, INTERCOAT, Ι. ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΔΗΣ  και πολλά άλλα.  

Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας  και να σχεδιάσουμε μαζί την προβολή και την προώθηση της επιχείρηση σας.

Μπαρδάκης Παναγιώτης
Εξειδικευμένος Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων
Πλατεία Δημοκρατίας 1, 1ος όροφος, Αγρίνιο
Τηλ. 26410 30910 – 6944 708152 - 6907022418

e-mail: kinisi@otenet.gr