Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

O Γεώργιος Φωλιάς υποψήφιος για το Επιμελητήριο Αιτωλ/νιας-τομέας εμπορίου- με το συνδιασμό "Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση" του Παναγιώτη Τσιχριτζή

Τμήμα Εμπορίου:
Γεώργιος Φωλιάς του Ιωάννη – Εμπόριο Κρεάτων και Τροφοδοσία Δημοσίων Φορέων, Αμφιλοχία
Γεννήθηκε το 1979 στην περιοχή της Αμφιλοχίας, όπου και μεγάλωσε. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο του εμπορίου ήδη από την ηλικία των 18 ετών, οπότε ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης και προχώρησε στην επέκτασή της. Σήμερα είναι υπεύθυνος τριών επιχειρήσεων, με κύρια δραστηριότητα την εμπορία κρεάτων και την τροφοδοσία δημοσίων φορέων και οργανισμών.

«Η πρόταση του κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή για συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας- ενός θεσμικού φορέα που ευτυχώς δεν έχει κομματικοποιηθεί- με την “Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση” ήταν πολύ τιμητική και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ, ιδιαίτερα σε μια τόσο καίρια συγκυρία για τον τόπο μου. Τώρα που οι εξελίξεις τρέχουν, καλούμαστε να δηλώσουμε βροντερά “παρών” και να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, τοποθετώντας τες στη θέση που τους αξίζει στον εμπορικό χάρτη της περιφέρειας. Η μακρά εμπειρία του Π. Τσιχριτζή, βρίσκει συνοδοιπόρο τις νέες, φρέσκες ιδέες και όλοι μαζί προχωρούμε με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο. Μαζί θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε τις πολιτικές και τις δράσεις  που θα φέρουν την άνθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τόπο μας». Γ.Φ.