Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Αδικο να αποκλειστεί από τις Επιμελητηριακές Εκλογές ένας επιχειρηματίας σαν τον Γεώργιο Αϋφαντή.!!!

Νομικά αστήρικτος και άδικος ο αποκλεισμός του Γεωργίου Αϋφαντή από το ψηφοδέλτιο της Επιμελητηριακής Ανανέωσης
Από την πρώτη στιγμή ο Συνδυασμός μας εξέφρασε την βεβαιότητα για το άδικο της απόφασης να αποκλειστεί από τις Επιμελητηριακές Εκλογές στις 10 & 11 Δεκεμβρίου ένας επιχειρηματίας σαν τον Γεώργιο Αϋφαντή.
Σύμφωνα με την γνωμάτευση ειδικών νομικών, είναι άδικη και νομικά αστήρικτη η απόφαση αποκλεισμού του κ. Γεωργίου Αϋφαντή ως υποψήφιος Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «
Επιμελητηριακή Ανανέωση» στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, με το αιτιολογικό ότι δεν καταχωρήθηκε έγκαιρα στο ΓΕΜΗ η απόφαση εκλογής του στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας του. Τα παραπάνω έχουν κοινοποιηθεί με εξώδικη δήλωση του κ. Γ. Αϋφαντή στην Εκλογική Επιτροπή.
Η «Επιμελητηριακή Ανανέωση» θεωρεί ότι η απόφαση αυτή της Εκλογικής Επιτροπής υπονομεύει σαφώς την ενότητα του επιχειρηματικού κόσμου, πράγμα καταδικαστέο πολιτικά και ηθικά.
Η ενότητα δεν πρέπει να μένει «κείμενο νόμου» αλλά πρέπει να εκφράζεται στην πράξη με συγκεκριμένα έργα προς όφελος όλων των επιχειρηματιών.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κινηθούμε το επόμενο διάστημα ώστε σε όλα τα επίπεδα να προασπίσουμε την νομιμότητα και την υγιή άμιλλα μεταξύ των επαγγελματιών της Αιτωλοακαρνανίας, προς όφελος του Επιμελητηρίου μας.
Είμαστε μαζί στον αγώνα με τους συναδέλφους όλων των τάσεων και των απόψεων, σε όποιο Συνδυασμό κι αν ανήκουν, και κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας αλλά δεν θα επιτρέψουμε άλλο τις ακροβασίες, νομικές ή διαδικαστικές.
Θα επανέλθουμε με γνώμονα πάντα την τήρηση της νομιμότητας και την διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα και όλες τις υποθέσεις που διαβρώνουν τον χαρακτήρα του Επιμελητηρίου.
Θα ανοίξουμε το Επιμελητήριο στον επαγγελματία και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με άπλετο φως παντού
.