Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Το εορταστικό μήνυμα του Θ. Κουτσουπιά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς απευθύνει το ακόλουθο εορταστικό μήνυμα για τα Χριστούγεννα και την υποδοχή του νέου έτους:

Με οδηγό μας το αστέρι της Βηθλεέμ ας κατευθυνθούμε, αυτές τις γιορτές, στη φάτνη της δημιουργίας και της παραγωγικότητας που ως κοινωνία, ως χώρα και ως άνθρωποι ξεχωριστά όλοι έχουμε ανάγκη σήμερα περισσότερο ίσως από ποτέ στο παρελθόν.

Ο αγροτικός κόσμος άντεξε με μια ακόμη δύσκολη χρονιά και ξέρει ότι η ανηφόρα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Ως Ένωση Αγρινίου, με συνέργειες και με ειλικρινή διάθεση ανάληψης πρωτοβουλιών ουσιαστικής συμβολής στην ανάκαμψη της αγροτικής οικονομίας, θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά με ακόμη μεγαλύτερη ένταση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει, την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, ευελπιστώντας στην ανάκαμψη της αγροτικής οικονομίας. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, μπορούμε να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια. Και προσωπικά είμαι βέβαιος ότι και το 2018 θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, για να ξεπεράσουμε προβλήματα και να μετατρέψουμε τις όποιες δύσκολες καταστάσεις σε εφαλτήρια δημιουργίας.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας, δύναμη και αισιοδοξία.


Θωμάς Κουτσουπιάς