Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

O Γιώργος Φουφόπουλος στις εκλογές του ΕΕΑ με το Συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ του ΝΙΚΟΥ ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗ!Γιώργος Φουφόπουλος
Επιθεωρητής Πωλήσεων Εθνική Ασφαλιστική – Οικονομολόγος
Υποψήφιος Σύμβουλος Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Θέλουμε το Agency System ΠΑΡΩΝ στο ΕΕΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου, πραγματοποιούνται σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη χρονιά για τις επιχειρήσεις, τώρα όπου οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης και των μνημονίων στενεύουν τα περιθώρια αντοχής ακόμα και για όσους έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να μείνουν όρθιοι.

Σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ ένα ισχυρό, καινοτόμο, ευέλικτο, ανανεωμένο επιμελητήριο που θα είναι αρωγός και όχι ουραγός σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε πρόβλημα.

Για όλα αυτά, πρέπει να είναι καταλυτική η συμμετοχή σας στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου. Ως τότε μπορούμε να είμαστε σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο Γιώργος Φουφόπουλος;


Ο κ. Φουφόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1957, αποφοίτησε από το τμήμα Στατιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και ειδικεύτηκε στη μηχανογράφηση, λογιστική και φοροτεχνική οργάνωση επιχειρήσεων στο ΕΛΚΕΠΑ. Το 1985 υπέγραψε σύμβαση ασφαλιστικού συμβούλου με την Εθνική, το 1987 απέκτησε την άδεια πράκτορα ασφαλίσεων και το 1991 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή γραφείου στην Εθνική Ασφαλιστική.

Ως Επιθεωρητής σήμερα έχει την ευθύνη πέντε γραφείων πωλήσεων με περισσότερους από 200 συνεργάτες και ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης που αγγίζει ή και ξεπερνά το 100% (πάνω από 50 εκατ. ευρώ παραγωγή το έτος 2016 με 8 εκατ. ευρώ νέες εργασίες και περισσότερους από 91.000 ασφαλισμένους με 86,9% διατηρησιμότητα). Η Επιθεώρησή του από το 2004 παραμένει η πρώτη επιθεώρηση ανάμεσα στις 13 επιθεωρήσεις του agency της Εθνικής Ασφαλιστικής ενώ ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του έχουν βραβευτεί πολλάκις για τις υπηρεσίες τους.

Ο Γιώργος Φουφόπουλος είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Δρακούλη και έχουν δύο γιους, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. Μιλά Αγγλικά και αγαπά τη θάλασσα και τον αθλητισμό.

Ο κ. Φουφόπουλος και οι συνεργάτες τους σας προσκαλούν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Opus Inner Pleasure στη Γλυφάδα στην κεντρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις επικείμενες εκλογές.

Θέλουμε το Agency System ΠΑΡΩΝ στο ΕΕΑ


Εκλογές Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, 2, 3, 4 Δεκεμβρίου 2017
Ελ. Βενιζέλου 44 & Χαρ. Τρικούπη, 106 79 Αθήνα
Γιώργος Φουφόπουλος
Επιθεωρητής Πωλήσεων Εθνική Ασφαλιστική – Οικονομολόγος Υποψήφιος Σύμβουλος Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Τ:+30 6975900101

E-mail: g.foufopoulos@yahoo.gr