Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ο Γιώργος Αϋφαντής υποψήφιος για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό «Επιμελητηριακή Ανανέωση» του Γιώργου Σωτηρόπουλου


Ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Δυτικής Ελλάδας, ηγέτης ενός ομίλου επιχειρήσεων που επηρεάζει καθοριστικά την οικονομική και εμπορική ζωή της Αιτωλοακαρνανίας, ο πρόεδρος του Ομίλου Αϋφαντή κ. Γιώργος Αϋφαντής, αποφάσισε να αναμιχθεί στα Επιμελητηριακά δρώμενα και να έχει ενεργό ρόλο στις εκλογές του Δεκεμβρίου. Για αυτό τον σκοπό συντάχθηκε με την «Επιμελητηριακή Ανανέωση» και τον επικεφαλής της, Γιώργο Σωτηρόπουλο.
Παρά τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτει, προτίθεται να λάβει μέρος στην προσπάθεια που πραγματοποιεί η Επιμελητηριακή Ανανέωση ούτως ώστε ο θεσμός του Επιμελητηρίου να γίνει πιο παραγωγικός και να έρθει πιο κοντά στα μέλη του αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και τα αιτήματά τους. Όπως ο ίδιος εξηγεί «το Επιμελητήριο για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες, είναι απαραίτητο να αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης με τα μέλη των επιχειρήσεων της Αιτωλοακαρνανίας προάγοντας ένα κλίμα συνεργασίας, κατανόησης και ανταποδοτικότητας. Βασικός στόχος είναι να αναδειχθεί η επιχειρηματικότητα και η ανάπτυξή της με αποτέλεσμα την ενίσχυση της οικονομίας και της ευημερίας του τόπου μας. Είναι απαραίτητο η επιχειρηματικότητα να γίνει συνείδηση και για το λόγο αυτό αποφάσισα να συνταχθώ με τον Γιώργο Σωτηρόπουλο διότι είδα τη διάθεση για αλλαγή και την προσφορά μιας νέας προοπτικής στις επιχειρήσεις μας»
Ο Όμιλος Αϋφαντή είναι μια οικογενειακή υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, η οποία διαθέτει δικές της φάρμες εκτροφής ζώων, βιομηχανικό σφαγείο , σύγχρονο εργοστάσιο, καταστήματα λιανικής πώλησης. Είναι πιστοποιημένος για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ ISO 9001 και EN ISO 22000(HACCP). Η φιλοσοφία του ομίλου βασίζεται στην καινοτομία και στην ανάπτυξη εκλεκτών προϊόντων, στην άψογη συμπεριφορά, εξυπηρέτηση και κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών αλλά και στην εντιμότητα , την εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό με τους εργαζομένους, τους πελάτες και τους προμηθευτές.
Ένα μεγάλο μέρος της φιλοσοφίας που χρησιμοποιείται τόσα χρόνια στις επιχειρήσεις του ομίλου Αϋφαντή και βασίζεται στον επαγγελματισμό, την εντιμότητα , την εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό επιδιώκεται να μεταφερθεί και στο χώρο του Επιμελητηρίου με τη συμμετοχή του κ .Γιώργου Αϋφαντή στοχεύοντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και στην επίτευξη των απαιτούμενων στόχων.