Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ο Νίκος Τηιλιγάδας υποψήφιος για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό «Επιμελητηριακή Ανανέωση» του Γιώργου Σωτηρόπουλου

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό.
Σε μια δυσοίωνη εποχή για την χώρα μας και ειδικά για τον τομέα μας πρέπει μέσω του επιμελητηριακου θεσμού να ενωθούμε και να κάνουμε μια κοινή προσπάθεια να ανατρέψουμε τους αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης που πλήττουν ιδίως το νόμο μας.
Δημιουργώντας ένα δυνατό και ενωμένο επιμελητήριο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και προκλήσεις της περιόδου που διανύουμε και να χαράξουμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον.
Στόχος μας η διαφάνεια , η δημιουργία ενός πιο ευέλικτου επιμελητηρίου που μπορεί να έρθει πιο κοντά στην καθημερινότητα μας και να συμβάλει στη λύση των προβλημάτων που πραγματικά μαστίζουν τον τομέα μας
Για όλα αυτά τα πιστεύω αποδεχθηκα την πρόταση του επικεφαλής της επιμελητηριακης ανανέωσης Γιώργου Σωτηροπουλου να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του επιμελητηρίου.
Η δική μου φιλοδοξία είναι να προσφέρω στο μετρό των δυνατοτήτων μου στην πορεία αυτή με αλληλοσεβασμό και συνεργασία προς όλους.