Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου Θωμάς Κουτσουπιάς τίμησε τον Παναιτωλικό βραβεύοντας τον Φώτη Κωστούλα και Μάκη Μπελεβώνη

Με τον δημοσιογράφο κο Φώτη Μπερίκο στην παρουσίαση  με μεγάλη επιτυχία και σε  μια ζεστή ατμόσφαιρα  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στον πολυχώρο EMΙLEON εκδήλωση βράβευσης  της ομάδας του Αγρινίου απο τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  διαχρονικό υποστηρικτή του Παναιτωλικού.
Ειδικότερα, ύστερα από πρόταση του προέδρου του Συνεταιρισμού κ. Θωμά Κουτσουπιά, που ομόφωνα έγινε αποδεκτή απ’ το Διοικητικό Συμβούλιο  βραβεύτηκε  ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτης Κωστούλας για την μεγάλη του προσφορά στην αναβάθμιση του αθλητισμού και στην ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας και ο πρόεδρος κ. Μάκης Μπελεβώνης για συμβολή του στην όλη προσπάθεια.
Στην εκδήλωση, παρέστη σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς και αθρόα συμμετοχή κόσμου Επίσης η εκδότρια της εφημερίδας «Συνείδηση» Νάντια Σαμαρά, προχώρησε σε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία του Παναιτωλικού,στο ξεκίνημα του κ. Φώτη Κωστούλα στην πετυχημένη πορεία του στο εξωτερικό καθώς και στην προσφορά του  στον τόπο.
Το κοινό όραμα για την ανάπτυξη της πόλης και του νομού, όπως αυτό παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τα όσα έχει δημιουργήσει η ΠΑΕ Παναιτωλικός από τη μία πλευρά και η Ένωση Αγρινίου από την άλλη, ήταν ο συνδετικός κρίκος που αποτέλεσε τη βάση για τη χθεσινή , ιδιαίτερα ξεχωριστή και πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο EMILEON, κατά την οποία βραβεύθηκε ο κ. Κωστούλας αλλά και ο σημερινός πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μάκης Μπελεβώνης. Mια εκδήλωση- επισφράγιση της κοινής πορείας και των δύο φορέων και της υποστήριξης που παρέχει η Ένωση Αγρινίου στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, κατά την οποία παρέστη σύσσωμη η διοίκηση του Παναιτωλικού, το ροστερ της ομάδας, καθώς και η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Ένωσης Αγρινίου.

Η πρόταση για την τελετή βράβευσης ανήκε στον πρόεδρο της Ένωσης Αγρινίου, κ. Θωμά Κουτσουπιά, ο οποίος κατά τη σύντομη ομιλία του στην εκδήλωση και προλογίζοντας τον Φώτη Κωστούλα, εξήρε το έργο του Παναιτωλικού και την προσφορά του πρώην προέδρου της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. “Ο Παναιτωλικός ιδρύθηκε το 1926 και τέσσερα χρόνια μετά, η Ένωση Αγρινίου. Έκτοτε, οι δύο Οργανώσεις, που “σημάδεψαν” την Αιτωλοακαρνανία με το έργο τους, πορεύονται έχοντας ως απώτερο σκοπό το καλό ετούτης της πόλης και την αναβάθμισή της. Αυτός που προσπαθεί για τον τόπο του, είναι και αυτός που πρέπει να επιβραβεύεται και όχι μόνον να επικρίνεται σε τυχών ατοπήματα που μπορεί να σημειωθούν κατά την πορεία του. Αυτή είναι η λογική μας. 


Δυστυχώς, πολλοί είναι εκείνοι που θα επικρίνουν το λάθος, όμως λίγοι εκείνοι θα επικροτήσουν το καλό, την προσφορά και την προσπάθεια. Καλούμε και άλλους φορείς να μας ακολουθήσουν σε αυτή τη λογική και να στηρίξουν, με κάθε τρόπο, και με πρωτοβουλίες σαν και τη δική μας, τον Παναιτωλικό”, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου. Στη συνέχεια ο κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, μίλησε με θαυμασμό για την οξυδέρκεια και τον καθαρό τρόπο σκέψης, όπως είπε, του Φώτη Κωστούλα, ο οποίος έχει καταπιαστεί με το εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα του να δημιουργήσει νέα ήθη στο ποδόσφαιρο. 

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο κ. Κωστούλας, που ευχαρίστησε την Ένωση Αγρινίου για την επιβράβευση της προσπάθειας του Παναιτωλικού, να πετύχει το “λίγο ψηλότερα, λίγο καλύτερα”, που έχει θέσει ως στόχο τα τελευταία χρόνια αλλά και για την διαχρονική προσφορά της στον αγροτικό κόσμο της περιοχής. Δεν έκρυψε την χαρά του για την καθαρή στάση του Παναιτωλικού στο ποδόσφαιρο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “οι φάκελοι με τα στημένα παιγνίδια δεν μας φόβισαν ποτέ, αφού ξέραμε πως ο Παναιτωλικός μας δεν θα ήταν ποτέ σε αυτούς”. O κ. Κωστούλας ευχαρίστησε από καρδιάς τον Μάκη Μπελεβώνη, τον οποίο και χαρακτήρισε ως “τον καλύτερο συνεργάτη και τον καλύτερο “εργάτη” του Παναιτωλικού όλα αυτά τα χρόνια”. Το βραβείο του κ. Μπελεβώνη, ωστόσο, παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θωμάς Σπύρου, αφού ο πρώτος δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.