Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Δυναμική νίκης απέκτησε το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπούρη

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου θα γίνουν στο Επιμελητήριο Πρέβεζας οι εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου και νέου διοικητικού συμβουλίου.
Ήδη οι δυνάμεις που θα διεκδικήσουν την πλειοψηφία κινητοποιούνται για την κατάρτιση ψηφοδελτίων και για την οικονομική τακτοποίηση των μελών που θα ψηφίσουν.
Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μπορούν να λάβουν μέρος κάνοντας διακανονισμό των πιθανών οφειλών τους μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Το ποσό του διακανονισμού είναι ιδιαίτερα χαμηλό και μπορούν οι περισσότεροι επαγγελματίες να ανταποκριθούν σε αυτή τη δαπάνη.
Εκείνο όμως που είναι πλέον πασιφανές και αποτελεί ευοίωνη εξέλιξη για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον χώρο αυτό, είναι η δυναμική που αποκτά η κατάρτιση ψηφοδελτίου με υποψήφιο πρόεδρο έναν νέο επαγγελματία της Πρέβεζας, τον Γιάννη Μπούρη(στη φωτό με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη), τον οποίο ήδη έχουν πλαισιώσει δεκάδες αξιόλογοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νομού μας από όλους τους κλάδους και όλους τους πολιτικούς χώρους με στόχο την αλλαγή του τοπικού Επιμελητηριακού κατεστημένου.Καθημερινά η στήριξη στο ψηφοδέλτιο αυτό αυξάνεται θεαματικά.


Σημαντικά ονόματα, πετυχημένοι επαγγελματίες και αξιόλογοι συμπατριώτες που θεωρούν πως το Επιμελητήριο δεν πρέπει να είναι όργανο ολίγων, αλλά να στηρίζει συνολικά τους επαγγελματίες, να παίρνει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, να παρέχει πληροφόρηση και να δίνει ευκαιρίες ισότιμα σε όλους. Η ενεργοποίησή τους θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για τους περισσότερους από εμάς, δυσάρεστη όμως για κάποιους άλλους που θα χάσουν «κεκτημένα» .
Ένα ακόμη ψηφοδέλτιο θα διεκδικήσει πολιτικό στίγμα και εκπροσώπηση, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaPosto και θα αναζητήσει ψήφους από τον χώρο της κεντροαριστεράς με επικεφαλής τον Μηχανικό Χρήστο Κοτσίνη.
Σε δύσκολη θέση θα βρεθούν όσοι μέχρι σήμερα έχουν ωφεληθεί  μέσω προγραμμάτων και έχουν επιδοτηθεί για την επαγγελματική τους δραστηριότητα από Ευρωπαϊκά προγράμματα, που τώρα καλούνται να θέσουν υποψηφιότητα ως μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου με το ψηφοδελτιο του νυν προέδρου Ι.Γιαμα.Το ψηφοδέλτιο αυτό ήδη έχει σοβαρές απώλειες τόσο στην Πάργα όπως και στην Πρέβεζα.   https://prevezaposto.gr/archives/45830