Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ - αναμένονται και άλλες παρεμβάσεις για έργα ύδρευσης

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ :
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 29-9-2017 ψηφίστηκε πίστωση 150.000 ευρώ, προερχόμενη απο το υπουργείο Εσωτερικων ,για αλλαγή δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Μυρτιάς που αποτελείται από αμίαντο, καθώς και συνέχιση του έργου αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Αγίας Σοφίας.
Περαιτέρω ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Θέρμου και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, για εκτέλεση έργου ύδρευσης στον οικισμό Κοσίνας Τ.Κ. Κοκινόβρυσης, ποσού 250.000 ευρώ που εξασφαλίστηκε απο το υπουργείο Υποδομών.

Επίσης έγινε παρέμβαση εμπλουτισμού του δικτύου ύδρευσης από τις πηγές «Κλοποτά», με κατασκευή μικρής δεξαμενής από το προσωπικό του δήμου (μόνιμο αλλά και τους εργαζόμενους του κοινωφελούς προγράμματος), με αίσιο αποτέλεσμα ενίσχυσης της ποσότητας υδρευτικού ύδατος επιπλέον κατά 200 κυβικά ανά 24ωρο, για την εξυπηρέτηση της πόλης του Θέρμου.
Τέλος συντηρήθηκαν οι γεωτρήσεις του Οικισμού Θέρμου ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη άντληση ύδατος, αφού λόγω της συνεχιζόμενης μέχρι και σήμερα λειψυδρίας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ύδρευση.
Η Δημοτική Αρχή κάνει όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες ώστε να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ύδρευσης των δημοτών μας και ενημερώνουμε ότι αναμένονται και άλλες παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, σε όλο το φάσμα του δήμου.