Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ALUMINART - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Η υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και διαμόρφωσης προφίλ Αλουμινίου στο Καινούργιο Τριχωνίδας που καλύπτει τις ανάγκες της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο!!!

Στη σύγχρονη εποχή των υψηλών απαιτήσεων, η εταιρεία ALUMINART-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ , με έμφαση στην απαράμιλλη ποιότητα και την κατάκτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων πάνω στην μελέτη-κατασκευή-εγκατάσταση και συντήρηση κουφωμάτων αλουμινίου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της. 

Η ιστορία της ALUMINART-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ξεκινά από το 1977. 

Με μεράκι και σκληρή δουλειά, με εμπειρία αλλά και διαρκή κατάρτιση, η εταιρεία εξελίχθηκε εως ότου σήμερα να είναι πρωτοπόρος στην αγορά. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Καινούργιο Τριχωνίδας, συνολικής έκτασης 1100m2 φιλοξενούν παραγωγή, έκθεση-γραφεία και τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό όπου δίνουν στην εταιρεία μας τη δυνατότητα να αναλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο όγκο ταυτόχρονων ποιοτικών εργασιών.
Η εταιρεία αναλαμβάνει έργα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας ,στη Λευκάδα και στην Αθήνα. 
Χάρις στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του εργατικού μας δυναμικού, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε τόσο μικρά όσο και μεγάλα έργα. 
Στο πρακτικό μας έχουμε ένα σύνολο απο επιτυχημένες συνεργασίες, τόσο με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες (δημόσια έργα-πολυκατοικίες) όσο και με μικρά ιδιωτικά έργα (κατοικίες-επαγγελματικοί χώροι). 
Το μυστικό της επιτυχίας μας βρίσκεται στην εξαιρετική ποιότητα των προιόντων μας πιστοποιημένα κατα CE και τη βαθειά γνώση της αγοράς και των αναγκών της. Πάνω από όλα όμως βασιζόμαστε σε ΕΣΑΣ τους χιλιάδες πλέον πελάτες μας. Η επικοινωνία με τον πελάτη, η ελαστικότητα με βάση τις ανάγκες του και οι πάντα ανταγωνιστικές τιμές προσφέρουν σε εσάς ένα πακέτο ασυναγώνιστο. 

Με την οικονομική ύφεση να πλήττει το σύνολο της κοινωνίας, νέες ιδέες και καινοτομίες μπαίνουν στην καθημερινότητα μας. Το ενεργειακό αποτύπωμα ενός κτηρίου, δηλαδή το πόση ενέργεια χρειάζεται σε καθημερινή βάση, είναι ίσως η πιο σημαντική. Τα κουφώματα αλουμινίου είναι ο πιο άμεσος και οικονομικός τρόπος να μειώσουμε το πάγιο κόστος ενός κτηρίου, χωρίς να προβούμε σε ριζικές αλλαγές.

Μέσα σε αυτο το πλαίσιο η ALUMINART προσφέρει ένα σύνολο από προιόντα αλουμινίου όπως :
  • ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΡΟΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  • ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΛΑ
  • ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  • ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
**Οι ποιοτικές μας υπηρεσίες χρησιμοποιούν μόνο ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά από τις εταιρείες: 


Σας περιμένουμε λοιπόν για να σας δείξουμε την τέχνη του αλουμινίου,την  ALUMINART