Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

INTERCOM - ήρθε για να δώσει λύση στα τεχνολογικά μας προβλήματα!

Η INTERCOM είναι μια εταιρεία που προσφέρει επαγγελματική τεχνική υποστήριξη υπολογιστών, επισκευές laptop, επαγγελματικά δίκτυα και υπηρεσίες υπολογιστών. Η εταιρεία μας ασχολείται και με την πώληση φωτοτυπικών, ταμειακών μηχανών, αναλωσίμων, εμπορικές εφαρμογές - ERP.
Άνοιξε το 1995 και σκοπός μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε στο επίπεδο και στον χώρο που κινούνται μεγάλες εταιρείες. Σκοπός της είναι η άμεση και υπεύθυνη παροχή υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας. Οι άριστα ενημερωμένοι τεχνικοί  δουλεύουν για να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.
Επίσης, αναλαμβάνει την κατασκευή και υποστήριξη προγραμμάτων τα οποία σκοπό έχουν να αυτοματοποιήσουν και να οργανώσουν τις διαδικασίες μιας εταιρίας. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα πρόγραμμα για να οργανώσετε την επιχείρηση ή το κατάστημα σας σύμφωνα με τις ανάγκες που έχετε εσείς και όχι σύμφωνα με τα στάνταρ προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά.
Η INTERCOM ήρθε για να δώσει λύση στα τεχνολογικά μας προβλήματα! 

Η INTERCOM είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνογνωσίας, που εδρεύει στην οδό Π. Σούλου 17, στο Αγρίνιο, η οποία απαρτίζεται από νέους και δυναμικούς ανθρώπους.
Ανθρώπους με άριστη γνώση του αντικειμένου τους, το οποίο είναι πολύπλευρο και πολυδιάστατο. Η INTERCOM δραστηριοποιείται στους τομείς εμπορίας φωτοτυπικών & εκτυπωτών, ταμειακών μηχανών, αναλωσίμων, εμπορικών εφαρμογών - ERP, service Η/Υ, service εκτυπωτών και fax, service φωτοτυπικών, service ταμειακών μηχανών, δημιουργίας κατά παραγγελία προγραμμάτων.
Η εταιρεία INTERCOM είναι μία εταιρεία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών ανάπτυξης των επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων της επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς φορέων και οργανισμών.
Μερικά από τα αντικείμενα που ασχολείται
Προβλήματα Υπολογιστών όπως....