Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Δ., - Σ. ΚΑΡΥΤΣΑΣ Ο.Ε Σίδηρος Δυτικής Ελλάδας

ΕΜΠΟΡΙΟ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Η εταιρία Δημήτρης Παπαθανασίου - Σωτήρης Καρύτσας δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον χώρο της επεξεργασίας και εμπορίου σιδήρου. Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ολοκληρωμένες λύσεις μεταλλικών κτιρίων εντός και εκτός Ελλάδος.

Οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας καθιστούν εφικτή την αποθήκευση μεγάλου όγκου πρώτης ύλης σε stock ώστε να επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Η αξιοπιστία που παρέχει η εταιρεία μας και η ακρίβεια του αποτελέσματος είναι και ο λόγος που έχει καταστήσει την εταιρεία μια από τις ταχύτερα εξελισσόμενες στον χώρο.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό κατασκευής σιδήρων για μικρά και μεγάλα έργα πριν την επεξεργασία τους. Ο σχεδιασμός γίνεται πάντα με βάση τις επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη.

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη προσοχή στην ασφαλή και σωστή παράδοση των εμπορευμάτων που έχετε επιλέξει. Οι άνθρωποι και τα μέσα της εταιρείας μας είναι σε συνεχή ετοιμότητα ώστε η παράδοση να γίνεται άμεσα και έγκαιρα.

Εθνικό Στάδιο
Αγρίνιο
Tηλ. : (30) 26410-48600 / 48630 - (30) 26410-29937
Mail: info@papathanasiou-karitsas.com