Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ξεκίνησε η διανομή του έντυπου ΄΄SUMMER 2017΄΄

Με πάνω από 50 συμμετοχές και αξιόλογες επιχειρήσεις κυκλοφορεί από σήμερα στην πόλη του Αγρινίου το τεύχος 1 του ΄΄SUMMER 2017΄΄  και από αύριο Σάββατο θα διανέμετε στην Πρέβεζα, στον Βράχο, την Λούτσα, την Πάργα  και σε άλλες περιφερειακές περιοχές.
Υπενθυμίζουμε ότι στόχος είναι γνωστοποίηση των επιχειρήσεων στους καταναλωτές, η μεταξύ τους κοινωνική δικτύωση και συμβολή στην ανάπτυξη των παραπάνω περιοχών.
Επίσης με ταχύτατους ρυθμούς ετοιμάζετε το τεύχος 2 με την επωνυμία  ΄΄Η ΙΟΝΙΑ οδός μας ενώνει΄΄ και θα καλύπτει τους Νομούς που διασχίζει ο νέος αυτοκινητόδρομος ήτοι Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων.
H Ιόνια Οδός ήρθε να βγάλει από την οδική απομόνωση κάθε πόλη της Δυτικής Ελλάδας και της Ηπέίρου περιοχές που κατά κοινή ομολογία είχαν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο οδικό δίκτυο και να προσφέρει ταχύτητα και ασφάλεια και επικοινωνία μεταξύ των πόλεων.
Εμείς από την μεριά μας εκδίδοντας και διανέμοντας διάφορα έντυπα δωρεάν συμβάλουμε στην γνωστοποίηση των επιχειρήσεων, τα αξιοθέατα, τους τουριστικούς προορισμούς κάθε πόλης πού προσεγγίζει ο νέος αυτοκινητόδρομος και δημιουργούμε μια κοινωνική δικτύωση προς όφελος των επιχειρήσεων και των καταναλωτών ώστε  να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα πού είναι η αλματώδης ανάπτυξη των παραπάνω περιοχών.

με εκτίμηση

Μπαρδάκης Παναγιώτης
Εξειδικευμένος Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων
Πλατεία Δημοκρατίας 1, 1ος όροφος, Αγρίνιο
Τηλ. 26410 30910 – 6944 708152 - 6907022418

e-mail: kinisi@otenet.gr