Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Οι επαγγελματίες στηρίζουν την πόλη τους.

Εδώ και εννέα χρόνια περίπου το βασικό θέμα που απασχολεί εμπόρους και καταναλωτές είναι η οικονομική κρίση και μέχρι πρίν λίγο ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης ήταν η ερώτηση ΄΄πότε θα τελειώσει η κρίση? ΄΄. 
Αρκετές επιχειρήσεις μένοντας σε κατάσταση αναμονής το μόνο που κατάφεραν ήταν να εξαντλήσουν τα αποθεματικά τους η και να εξαφανισθούν από την αγορά.
Με στοχευόμενες κινήσεις και έξυπνες ενέργειες και χωρίς να αλλοιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους πολλές επιχειρήσεις κατάφεραν να ανατρέψουν το υπάρχον σκηνικό να επιβιώσουν και να συνεχίσουν ακόμη και με ανοδική πορεία προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στον καταναλωτή και ξαναζωντανεύοντας την αγορά.
Στο έντυπο ΄΄SUMMER 2017΄΄ σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις επιχειρήσεις που κατάφεραν όχι μόνο να συνεχίσουν να υπάρχουν μέχρι την λήξη της δύσκολης περιόδου αλλά και να συμπαρασύρουν ανοδικά τις παρελκόμενες αυτών, οι οποίες τις προμηθεύουν με τις πρώτες τους ύλες, να συμβάλλουν στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αλλά και της χώρας.( ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ )
Ευελπιστούμε να έχουμε την δύναμη στα επόμενα τεύχη μας να παρουσιάσουμε στον καταναλωτή πολύ περισσότερους επαγγελματίες και να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν δυναμικά την ανοδική τους πορεία.

με εκτίμηση

Μπαρδάκης Παναγιώτης
Εξειδικευμένος Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων
Πλατεία Δημοκρατίας 1, 1ος όροφος, Αγρίνιο
Τηλ. 26410 30910 – 6944 708152 - 6907022418
e-mail: kinisi@otenet.gr