Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στο Αγρίνιο

Την Πέμπτη, 29 Ιουνίου, στις 9 το πρωί, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το δέκατο κατάστημά της στην Ελλάδα, στο Αγρίνιο, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Το Αγρίνιο αποτελεί τον επόμενο σταθμό στη νέα δυναμική φάση ανάπτυξης της JYSK στην Ελλάδα καθώς η Δανέζικη αλυσίδα  καταστημάτων που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το δέκατό της κατάστημα στην Ελλάδα και το πέμπτο μέσα σε διάστημα 3 μηνών. 


Η JYSK συνεχίζει με απόλυτη προσήλωση την υλοποίηση του πενταετούς πλάνου της για 40 καταστήματα στην Ελλάδα, όπως αυτό είχε ανακοινωθεί από τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2015. Ενάντια στο ρεύμα των αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα μας η JYSK αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα και μετά το Αγρίνιο και μέχρι τις 31 Αυγούστου, τελευταία ημέρα του οικονομικού της έτους θα ανοίξουν και άλλα καταστήματα τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Περιφερειακός Διευθυντής της JYSK, εξηγώντας την στρατηγική της εταιρείας αναφέρει: «Η JYSK είναι μια δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και στην σωστή εξυπηρέτησή του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα».


Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής, το Αγρίνιο αποτελεί μια από τις πόλεις που καλύπτουν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει ένα κατάστημα JYSK, καθώς η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων που να πληρούν τις προδιαγραφές της. Στο Αγρίνιο, αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί, στην Ε.Ο. Αγρινίου - Θέρμου και ο Περιφερειακός Διευθυντής κος Τσιρώνης ανυπομονεί να καλωσορίσει τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα σπιτιού και κήπου, είδη διακόσμησης, αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Τσιρώνης «Οι πελάτες στο νέο μας κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για όλο το σπίτι και τον κήπο. 
Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr, αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στο Αγρίνιο

Το κατάστημα έχει 7 υπαλλήλους.
Διευθύντρια του καταστήματος είναι η κυρία Πένη Φαμέλη.
Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 29 Ιουνίου, στις 9 το πρωί. 
Το κατάστημα βρίσκεται στην Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, στο Αγρίνιο. 

Σχετικά με τη JYSK GROUP

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 2.400 καταστήματα και 21.000 υπαλλήλους σε 48 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία, τα καταστήματα ονομάζονται Dänisches Bettenlager - στον υπόλοιπο κόσμο JYSK. Η JYSK ανήκει στο Δανό έμπορο Lars Larsen, στον οποίο ανήκουν πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 27 δισεκατομμυρίων δανέζικων κορώνων. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 23,2 δισεκατομμύρια δανέζικες κορώνες.

www.JYSK.com. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Κώστας Δημόπουλος, Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας
kdi@jysk.com

Γεώργιος Τσιρώνης,  Περιφερειακός Διευθυντής JYSK Ελλάδας
gts@jysk.com