Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ...ο Δήμος Θέρμου τίμησε τη μνήμη των Πεσόντων Αεροπόρων του

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ....Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας, ο Δήμος Θέρμου τίμησε τη μνήμη των Πεσόντων Αεροπόρων του, στο πλαίσιο διήμερων εκδηλώσεων (χθες και σήμερα) ενώ έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου .
Σήμερα, μετά τη Θεία Λειτουργία, τελέστηκε μνημόσυνο για τους Πεσόντες Αεροπόρους στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θέρμου, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά. Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων έλαβε χώρα στο Λόφο του Αγίου Κοσμά στο Μέγα Δέντρο Θέρμου, με τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αεροπόρων, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, εκπροσώπων των ενόπλων δυνάμεων και πλήθους κόσμου.

Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο ο συμπολίτης μας από τον Πέρκο δήμου Θέρμου Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου ,ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος ,ο πρωην Υπουργός Νίκος Δένδιας ,ο Βουλευτές Ιάσ.Φωτήλας ,Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Μάριος Σαλμάς ,Κ.Καραγκούνης ,Σπήλιος Λιβανός , η δήμαρχος του αδελφοποιημένου δήμου Αγίου Ευστρατίου Μαρία Κακκαλή ,ο πρόεδρος της ΠΕΔ κ δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου ,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τακ.Λουκόπουλος.