Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Η επιχείρηση Παπαγιάννης Δημήτρης και η Ιωαννα Τσιαντοπουλου συμμετέχουν στην Mεγάλη Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική έκθεση Δυτικής Ελλάδος στο Αγρίνιο

Tο τριήμερο 26 / 27/ και 28 Μαΐου στο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου

Η επιχείρηση Παπαγιάννης Δημήτρης με έδρα στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου του νομού Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, αναλαμβάνοντας ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές παντός είδους. 
Με τέχνη και μεράκι δημιουργούμε έπιπλα και κατασκευές που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, την υψηλή αισθητική, την αντοχή τους στο χρόνο και στη χρήση.

Η πολυετής εμπειρία μας σε ανακαινίσεις - κατασκευές σε πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους αλλά και οικιακούς χώρους αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα επιτυχίας της επιχείρησης μας, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή που δίνεται σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.
Βασικότερος στόχος και αποστολή της επιχείρησης είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας, με προσωπική επαφή και ενδιαφέρον για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.


Ιωαννα Τσιαντοπουλου Παπαγιαννη
Έπιπλα κουζίνας,πόρτες,παιδικό δωμάτιο,πατώματα,έπιπλα μπάνιου και κάθε είδος ξυλουργικές κατασκευές!Επίσης σε εμάς θα βρείτε χειροποίητα έπιπλα και διακοσμητικά με διάφορες τεχνικές όπως ντεκουπάζ,παλαίωση,πατίνα απο την καλλιτέχνη μας Ιωάννα Τσιαντοπούλου Παπαγιάννη #FairyWoodΙωαννα

Διαβάστε περισσότερα »