Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ - Εμπόριο - Επεξεργασία Κρεάτων


ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΑΕ

Η ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΑΕ ,μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, στην ΝΕΑ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ σε μια από τις καλύτερες κτηνοτροφικές περιοχές της ΗΠΕΙΡΟΥ. Ιδρύθηκε από δύο άτομα ,έναν άνδρα  και μια γυναίκα ,τα οποία από μικρή ηλικία ασχολήθηκαν με την εκτροφή των ζώων και αργότερα ως αντρόγυνο ,με επιπλέον δραστηριότητα την Εμπορία του Κρέατος.
Με βάση την βαθειά γνώση των ιδιαιτεροτήτων του Κρέατος που είχαν αποκτήσει από την ενασχόλησή τους επί μακρόν με τα διάφορα είδη των κρεάτων, έκαναν ένα βήμα παραπέρα, ασχολούμενοι και με την Επεξεργασία του Κρέατος και την παραγωγή Κρεατοσκευασμάτων ,με σύγχρονα μηχανήματα σε καινούριες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις.
Παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας της ,η Εταιρεία πολύ γρήγορα έγινε υπολογίσιμη και κατάφερε να επικρατήσει στο χώρο της, χάρη στην άριστη ποιότητα των Κρεάτων της, από τις ιδιόκτητες μονάδες εκτροφής ζώων με δικές της ζωοτροφές ,και στην αξιόλογη γκάμα των κρεατοσκευασμάτων της.
Στα προιόντα της έχει συνδυάσει με αριστοτεχνικό τρόπο, την σύγχρονη τεχνολογία με τις παραδοσιακές μεθόδους, τα μυστικά και τις γεύσεις της ανατολίτικης κουζίνας όπως τα εμπιστεύτηκαν στους ιδιοκτήτες της οι πρόσφυγες παππούδες και γιαγιάδες τους.

                Πέραν αυτών όμως, η επιτυχία της Εταιρείας στον σύγχρονο ανταγωνισμό αποδίδεται και στο γεγονός ότι η εταιρεία έχει ως σημαία της τον σεβασμό προς τον πελάτη με πρωταρχικό σκοπό την ικανοποίηση αυτού από άποψη ποιότητας, ασφάλειας, υγιεινής και οικονομικότητας των προϊόντων.

Νέα Σαμψούς & 13ο χλμ Λούρου - Καναλίου, Πρέβεζα, 48100, ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΤΗΛ. 2682052110