Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ απαλλαγμένους από προμήθειες λειτούργει ως Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ λειτούργει ως Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ από το 2014,  από τότε μέχρι και σήμερα έχει υποβάλει πάνω από το 80% των δηλώσεων που έχουν γίνει, τα τρία αυτά χρόνια, στην επαρχία Λιβαδειάς.

Ο Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ το 2014  με στοχευμένες κινήσεις και συνεργασίες, για τις οποίες δέχτηκε εξαρχής αναίτιο πόλεμο με ψεύδη και στείρα κριτική, από ιδιωτικά συμφέροντα αλλά και συνεταιρισμούς, κατάφερε να μείνει το ΟΣΔΕ στην επαρχία Λιβαδειάς, σε χεριά συνεταιριστών.

Τότε, μαζί με τις κορυφαίες συνεταιριστικές οργανώσεις τις χώρας, δημιουργήσαμε μια στρατηγική συμμαχία, με τραπεζικό ίδρυμα και εταιρεία πληροφορικής, ώστε να αντέξουμε στον διεθνή ανταγωνισμό. Δυστυχώς ο φορέας συντονισμού (GAIA επιχειρείν ) , ο οποίος είχε δεσμεύσει τους συνεταιρισμούς  με προμήθεια 20% από το κόστος της δήλωσης ΟΣΔΕ, δεν προσέφερε τίποτα από τα προσυμφωνημένα ,προς το συμφέρον του παραγωγού. 
Έτσι, φέτος διακόψαμε την συνεργασία μαζί τους, γεγονός που εκτός από την ενθουσιώδη αποδοχή της πλειοψηφίας του αγροτικού κόσμου δικαιώθηκε και από την απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ, το ΟΣΔΕ να λειτουργήσει χωρίς μεσάζοντες και υπό την εποπτεία του, αίροντας στην πράξη τον ρόλο  της GAIA επιχειρείν ως φορέα συντονισμού.

Το 2017 πρωτοπόροι και πάλι μαζί με άλλους συνεταιρισμούς όλης της χώρας, βρισκόμαστε ως Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ δίπλα στον αγρότη, που όλα αυτά τα χρόνια  μας τιμά με την εμπιστοσύνη του.

Φέτος, απαλλαγμένοι από προμήθειες,  χαμηλώνουμε τις τιμές της δήλωσης του ΟΣΔΕ ενώ τα οφέλη από την είσπραξη των χρημάτων γυρνάνε πάλι στον αγρότη παρέχοντας του όλο το φάσμα των υπηρεσιών που χρειάζεται ένας παραγωγός .

Πάνω από όλα όμως είμαστε εμείς. οι δικοί του άνθρωποι που όλο τον χρόνο βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα του, σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

ΟΣΔΕ 2017, πλέον ξέρεις !


Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ, οδηγός των εξελίξεων !