Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Πτήσεις της Sky Express στη Σκιάθο

Οκτώ νέοι προορισμοί στην Ελλάδα εντάσσονται στο πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρείας

Οκτώ νέοι προορισμοί, μεταξύ των οποίων η Σκιάθος,  θα καλύπτονται αεροπορικά από την Sky Express.

Τα δρομολόγια θα εξυπηρετούνται με πτήσεις που ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα δρομολόγια που προστίθενται προσεχώς στο πρόγραμμα της Sky Express είναι από και προς την Αθήνα, για Πάρο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθο και από και προς τη Θεσσαλονίκη, για Χίο και Σάμο.

Η Sky Express έχει ενδεκαετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων.

Οπως επισημαίνει η εταιρεία, «ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές μετακίνησης, τακτικότερα δρομολόγια, συνέπεια και ασφάλεια, σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις και στους νέους μας προορισμούς. Δημιουργούμε και τονώνουμε το ρεύμα Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στα νησιά μας, ενισχύουμε την τοπική κοινωνία με τακτικές πτήσεις με ιδιαίτερα ελκυστικούς ναύλους οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν την αποσκευή σας».

H Sky Express είναι βραβευμένη από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015» και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για το 2014-2015».

Σημαντικό, είναι, εξάλλου, το γεγονός ότι στην παρούσα χρονική περίοδο, στην αιχμή της τουριστικής σεζόν, πραγματοποιούνται εκατό πτήσεις εβδομαδιαίως στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, με τους διεθνείς προορισμούς να κατέχουν πρωταρχική θέση στην ατζέντα.

Σε μια περίοδο κατά την οποία το αεροδρόμιο της Σκιάθου γίνεται πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο, αποκτά ενδιαφέρον η προσθήκη της Sky Express, της αεροπορικής εταιρείας, η οποία θα συνδέει αεροπορικά το νησί του Παπαδιαμάντη με την Αθήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

taxydromos.gr