Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Εκλογές μετά από τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης «βλέπει» ο Βασίλης Λεβέντης

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές μετά από τη ΔΕΘ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετεκλογικά, αλλά υπό προϋποθέσεις.

«Ο κ. Τσίπρας γκρεμίζεται δημοσκοπικά και μπορεί να βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης», είπε ακόμη ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Σταύρος, Φώφη και Κυριάκος έχουν κάνει συνωμοσία να ρίξουν την κυβέρνηση. Εμένα δεν με καίει να κρατήσω την κυβέρνηση, αλλά δεν είναι έντιμο να γίνονται συνωμοσίες», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.


Ο κ. Λεβέντης συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα «να μην κάνει το λάθος να κάνει αναθεωρητική την επόμενη Βουλή, προκειμένου να μην μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να περάσει την ενισχυμένη στο Σύνταγμα και να πάει το μπόνους από τις 50 στις 80 έδρες».
crazyholidays
Ακόμη, πρότεινε να μην ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών, αλλά να συσταθεί το ΕΣΡ με πρόσωπα κοινής αποδοχής και να κάνει το Συμβούλιο τη διαδικασία της αδειοδότησης.

«Μπορεί να δώσει κάποιος τα χρήματα αν είναι κακοποιός; Θα του δώσουμε την άδεια;» αναρωτήθηκε αναφερόμενος στα κριτήρια που έχουν τεθεί από τον νόμο Παππά και συνέχισε: «Σφάζονται εννιά καναλάρχες στην αυλή ενός υπουργού»
.iefimerida.gr