Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

BINTEO - Παγκόσμιο σοκ από τη νέα επίθεση στη Γαλλία – 84 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες!!!

80 νεκροί και περισσότεροι από 150 τραυματίες, οι 50 από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής επίθεσης με δράστη έναν 31χρονο Γαλλοτυνήσιο στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας, ο οποίος παρέσυρε με φορτηγό εκατοντάδες άτομα που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν το βράδυ της Πέμπτης, τα πυροτεχνήματα που θα εκτοξεύονταν για την εθνική εορτή της χώρας.

Τα πλάνα σοκάρουν, με το πλήθος να τρέχει προς όλες τις κατευθύνσεις στην προσπάθεια του να σωθεί.Όλες οι ενδείξεις πάντως, και η μέχρι τωρα πληροφόρηση τόσο στο επίτιμο προξενείο της Νίκαιας, όσο και στη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Εξωτερικών συγκλίνουν στο ότι δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας στη Νίκαια.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέχρι στιγμής οι νοσοκομειακές μονάδες της πόλης δεν έχουν ολοκληρώσει την ταυτοποίηση θυμάτων και τραυματιών ως προς την εθνικότητα. Επίσης δεν υπήρξε μέχρι τώρα καμμία αναζήτηση Έλληνα υπηκόου από συγγενή του στις προξενικές μας αρχές στην περιοχή.

Δείτε την τρελή πορεία του φορτηγού, που σκόρπισε το θάνατο στη Νίκαια.


ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΟ Έλληνας υπουργός Νίκος Κοτζιάς εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον Γάλλο ομόλογό του Ζαν Μαρκ Ερό κατά τη συνάντησή τους στην Σύνοδο Ευρώπης - Ασίας στη Μογγολία.