Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΔΕΗ: Από 1η Ιουλίου η έκπτωση 15% στους «καλούς» πελάτες

Κάλεσμα στους υπερήμερους πελάτες της ΔΕH να προχωρήσουν σε διακανονισμό οφειλών μέχρι το τέλος Ιουλίου, ώστε να ωφεληθούν από την έκπτωση του 15%, απηύθυνε ο πρότερος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης.
Αναγγέλλοντας την απόφαση του δ.σ. ο επικεφαλής της ΔΕΗ είπε ότι θα ισχύσει για τους λογαριασμούς που εκδίδονται μετά την 1η Ιουλίου, ενώ η έκπτωση θα παρέχεται για τον επόμενο λογαριασμό από αυτόν που εξοφλήθηκε έγκαιρα ή με μικρή καθυστέρηση, έως τριών εργάσιμων ημερών.

Στόχος μας είναι ο τερματισμός της ασυδοσίας ενόψει ανοίγματος της αγοράς, τονίζει ο ίδιος, ενώ τάσσεται υπερ της ανάπτυξης του ανταγωνισμού με αύξηση του αριθμού των προμηθευτών που θα λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτικών. Ωστόσο τονίζει την ανάγκη το άνοιγμα να γίνει με όρους που δεν θα προκαλούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

 Για το λόγο αυτο, ο κ Παναγιωτάκης ανακοίνωσε ότι η ΔΕΗ βρίσκεται σε επαφή με τους άλλους εναλλακτικούς -ιδιώτες προμηθευτές με στόχο την υιοθέτηση κοινών στόχων και κανόνων για την αγορά.