Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Μυρίζει μπαρούτι εντός και εκτός Βουλής - Μπαράζ κινητοποιήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να κορυφωθεί απόψε στην Ολομέλεια η συζήτηση του Ασφαλιστικού - Συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου, η οποία αρχίζει στις 10 το πρωί για δεύτερη ημέρα.

Το νομοσχέδιο πρόκειται να ψηφιστεί το βράδυ με ονομαστική ψηφοφορία, αίτημα για την διεξαγωγή της οποίας προανήγγειλαν ήδη ότι θα καταθέσουν η ΝΔ και το ΚΚΕ, και πάντως θα τύχει της στήριξης μόνον της πλειοψηφίας, αφού σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει δηλώσει ότι καταψηφίζει κατακεραυνώνοντας το νομοθέτημα.

Μπαράζ κινητοποιήσεων
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο-Συναυλία

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2016-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΑΘΗΝΑ στις 6.00 μ.μ.


ΓΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ-ΕΣΕΕ: Δίνουν ραντεβού στις 10 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκηστις 10.30 π.μ. μπροστά στο Εργατικό Κέντρο. 
ΠΑΜΕ: Στις 10 σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, στο άγαλμα Βενιζέλου.
ΠΟΕΣΥ: Στις 12 το μεσημέρι η ΠΟΕΣΥ καλεί σε συγκέντρωση μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.
ΑΔΕΔΥ: Διοργανώνει συλλαλητήριο-συναυλία στην πλατεία Συντάγματος στις 6 το απόγευμα.
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Στις 6 το απόγευμα καλεί και η Λαϊκή Ενότητα στο Σύνταγμα, λίγο πριν από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια. 

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το ασφαλιστικό