Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ - Σιδερόπουλος Χρήστος - Έτοιμοι να κατέβουν στην Αθήνα και οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών
Έτοιμοι να κατέβουν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά ασφαλιστικού και φορολογικού εμφανίζονται και οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, που σημειώνουν ότι παραμένουν στις αγωνιστικές επάλξεις.
η Τριχωνίδα στέλνει μήνυμα!!!
Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών, και μέλος του μπλόκου των Τεμπών, Χρήστος Σιδερόπουλος πολλά από τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά της κυβέρνησης δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά στα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό και ο λογαριασμός εκτινάσσεται για μία ακόμη φορά τη στιγμή που χρήματα δεν υπάρχουν.

Το ζητούμενο είναι το αγροτικό κίνημα να είναι ενιαίο πάντως αναφέρουν αρκετοί αγρότες, με το μπλόκο της Νίκαιας να έχει ήδη αποφασίσει μαζί με τα μπλόκα που συντάσσονται στο πλαίσιο που θέτει, να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και να κατέβουν οι παραγωγοί μαζικά στην Αθήνα. Το μπλόκο των Τεμπών αυτή τη φορά φαίνεται να κινείται στην ίδια κατεύθυνση, επιδιώκοντας ήδη να είναι μαζί, κάτι που δεν είχε γίνει όταν το μπλόκο της Νίκαιας είχε κατέβει στην Αθήνα. Και στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε και η συζήτηση των μελών του συντονιστικού των Τεμπών που έγινε χθες το βράδυ. 

Η σχετική κινητοποίηση και οργάνωση έχει ξεκινήσει εξάλλου ήδη, και ήδη καταγράφονται συμμετοχές προκειμένου να συμπληρωθούν λεωφορεία που θα μεταβούν στην Αθήνα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

thessaliatv.gr