Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού στην Άρτα!

Τόσοι και τόσοι πέρασαν από την πόλη μας: Ρωμαίοι, Τούρκοι, Γερμανοί, άσπροι, μαύροι, κόκκινοι, μπλε, μάγισσες, ξωτικά,δράκοι και πειρατές κοκκινοτρίχηδες ……….όλοι τους έψαχναν τον αμύθητο θησαυρό του βασιλιά Πύρρου………..ακόμα και αρχαιολόγοι ήρθαν με σκαπάνες και τσαπιά, με καπέλα και πινέλα…………αλίμονο……….και οι δικές τους οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό…….λες να είσαι εσύ αυτός που θα πετύχει εκεί όπου απέτυχαν οι άλλοι;;;; Έλα με την παρέα σου την Κυριακή 6 Μαρτίου στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως όταν ο ήλιος βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του για να το ανακαλύψουμε!!!!!!!!!!!!!
Κανόνες Παιχνιδιού
 
Πληροφορίες

ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

  • Κάθε ομάδα μπορεί να έχει από 5 - 12 μέλη (ως εκ τούτου, αποκλείονται οι αδελφές Μπρόγιερ, οι αδελφοί Κατσάμπα, τα τρία γουρουνάκια, οι Τρεις Χάριτες, η Τρόικα και το Κουαρτέτο )
  • Η ηλικία των μελών μπορεί να είναι: από 10 έως 15 ετών για το εφηβικό κυνήγι θησαυρού και 16 έως ..116 ετών για τις ομάδες των αιώνιων εφήβων!!!
  • Τα μέλη κάθε ομάδας θα πρέπει να είναι ντυμένα σύμφωνα με το Αποκριάτικο πνεύμα (μην έρθεις με τζινάκι και σκαρπίνι...)
  • Η ομάδα που θα βρει όλους τους γρίφους και στον καλύτερο χρόνο, θα κερδίσει. Τι θα κερδίσει;;;; Μην είσαι ανυπόμονος.......
  • Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού θα ζητείται από τις ομάδες να βρουν και να φέρουν στον τερματισμό κάποια αντικείμενα (π.χ. ένα αυγό δράκου - κανονικού, σαν αυτούς που έχουν στο Game Of Thrones - ένα τετράφυλλο τριφύλλι, έναν κόκκορα - νάνο, ένα καγκουρό - μποξέρ, ένα φαλακρό σκαντζόχοιρο, μία γάτα με έντεκα ζωές... απλά, καθημερινά πράγματα που έχουμε όλοι στο σπίτι μας... Τα αντικείμενα αυτά θα δίνουν επιπλέον πόντους (όχι στο ύψος... όσο ψήλωσες ψήλωσες) και σε περίπτωση παρόμοιου χρόνου από δύο ομάδες, θα κρίνουν το νικητή.
  • Αυτά τα βασικά...συμπλήρωσε τη φόρμα  και κάνε το σταυρό σου...