Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τρόμος και αίμα στην καρδιά της Ευρώπης! Επιθέσεις αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και στο Μετρό κοντά στην Κομισιόν! - Δεκάδες νεκροί

Δυο εκρήξεις σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζάβεντεμ λίγα λεπτά πριν τις 8 το πρωί! Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι και ανθρώπους να κείτονται τραυματισμένοι ή και νεκροί μέσα στο αεροδρομιο.
Συγκεχυμένες είναι οι πρώτες πληροφορίες από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όπου πριν από λίγα λεπτά σημειώθηκαν δύο εκρήξεις, κάνοντας λόγο για δεκάδες τραυματίες. Στο βίντεο φαίνονται πανικόβλητοι οι επιβάτες να εγκαταλείπουν τους χώρους του αεροδρομίου, ενώ βγαίνει καπνός από τα σπασμένα τζάμια στα παράθυρα του αεροδρομίου. 

Πυροβολισμοί και φωνές στα αραβικά πριν από τις εκρήξεις
Υπήρξαν πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά πριν από τις δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μεταδίδει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga.
Δεκάδες ασθενοφόρα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Πανικός επικράτησε λίγα λεπτά μετά τις δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο τωνΒρυξελλών. Όπως φαίνεται και στο βίντεο στο δρόμο ακούγονται οι σειρήνες από τα δεκάδες ασθενοφόρα  που φθάνουν στο αεροδρόμιο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες που τραυματίστηκαν από τις ισχυρές εκρήξεις.  

Δείτε το βίντεο
Συνεχής ενημέρωση από την τραγωδία στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.
"Βρέθηκαν βόμβες που δεν έχουν εκραγεί" αναφέρει η «Le Soir»
Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μετά από τις δύοεκρήξεις, οι οποίες σημειώθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων πριν από λίγη ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την βελγική εφημερίδα «Le Soir», έχουν βρεθεί και άλλες βόμβες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών που δεν έχουν εκραγεί.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
Τα βίντεο των επιβατών λίγα δευτερόλεπτα μετά τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Συγκλονίζουν τα βίντεο που τράβηξαν με τα κινητά τους επιβάτες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών κατά την έξοδό τους από τους χώρους που σημειώθηκαν οι δύο εκρήξεις.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά, εκατοντάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά ακολούθησαν τις οδηγίες των υπευθύνων του αεροδρομίου για να βγουν με ασφάλεια καθώς η αστυνομία ανέμενε μια ενδεχόμενη νέα επίθεση. 

Δείτε τα βίντεο:


ΦΩΤΟ από το σημείο της έκρηξης μέσα από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο τωνΒρυξελλών. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία οι ζημιές που έχει υποστεί ο χώρος είναι τεράστιος ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες. 

Δείτε τη φωτογραφία
Οι πρώτες εικόνες από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη διπλή έκρηξη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή μέσα, στο αεροδρόμιο Βρυξελλών.