Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» 15-18 Απριλίου 2016 Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Αθήνα

Εσείς είστε έτοιμοι για το μοναδικότερο ταξίδι που κάνατε ποτέ στην Ελλάδα; 
Το διαφημιστικό σποτ της Έκθεσης στην οποία θα βιώσετε την Ελλάδα όπως σε καμία άλλη είναι έτοιμο και με μεγάλη μας χαρά σας το παρουσιάζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=4KDRFPPi814 
Γαστρονομία, τουρισμός & πολιτισμός είναι τα θέματα που θα προβάλλουμε στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα από τις 15 έως τις 18 Απριλίου. 

Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα βιώσετε την εμπειρία ενός παραδοσιακού χωριού στην Αθήνα! Γευτείτε παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στα τραπεζάκια της πλατείας του χωριού, μεταφερθείτε στα ήθη & στα έθιμα του χωριού σας, του νησιού σας, του τόπου των διακοπών σας μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ελάτε σε επαφή με επιχειρήσεις και φορείς από τον τόπο που σκέφτεστε να  δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, γνωρίστε επιτυχημένες επιχειρήσεις και αναπτύξτε τις συνεργασίες σας με ποιοτικά προϊόντα της Ελληνικής περιφέρειας στις B2B συναντήσεις.
 Ενημερωθείτε για τα τρέχοντα ζητήματα στην Περιφερειακή ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία & μηχανική τροφίμων  από success stories, συνέδρια & ημερίδες που θα λάβουν χώρα στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση».

Διαδραστικότητα, Αλληλεπίδραση, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Απασχόληση του επισκέπτη, είναι τα χαρακτηριστικά της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»
Η Ελλάδα παρέχει τόσες ευκαιρίες…. αρκεί να τις ανακαλύψουμε! 

Περισσότερες πληροφορίες 
www.elladosgefsi.gr www.alfaexpo.gr
Και στο Facebook/ Ελλάδος Γεύση
Ώρες Λειτουργίας 10.00-21.00