Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Απόφαση για κλιμάκωση από τους αγρότες στα Τέμπη: Κλείνουν και την παραλιακή – μόνο από Ελασσόνα πλέον η κυκλοφορία

Με χειροκροτήματα και επευφημίες έγινε δεκτή από τους εκατοντάδες αγρότες που συμμετείχαν στη γενική συνέλευση στα Τέμπη το βράδυ της Δευτέρας, η εισήγηση για περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα, αφού εκτιμήθηκε πως η συνάντηση με τον πρωθυπουργό δεν επέφερε κάποιο αποτέλεσμα.
Όπως πρώτο αποκάλυψε νωρίτερα το onlarissa.gr, οι αγρότες όχι μόνον κλείνουν ξανά τη νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος των παλαιών διοδίων, αλλά πλέον με μπλόκο και στη γέφυρα των Τεμπών, λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια, αποκλείουν και την εναλλακτική διαδρομή από τα παράλια του δήμου Αγιάς.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως πλέον το σύνολο της κυκλοφορίας από τα βόρεια προς τα νότια της χώρας και το αντίστροφο, θα γίνεται μόνον από την Ελασσόνα κι εφόσον φυσικά αυτό επιτραπεί από το μπλόκο της Μελούνας.
Η απόφαση της γενικής συνέλευσης για επ’ αόριστον αποκλεισμούς ξεκίνησε στις 11 το βράδυ της Δευτέρας με εκ νέου κλείσιμο της κοιλάδας και θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο αποκλεισμό στη γέφυρα των Τεμπών στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις σχέσεις των Λαρισαίων αγροτών με την κυβέρνηση…
newsroom onlarissa.gr