Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Κρίσιμες συνελεύσεις στα μπλόκα των αγροτών για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Κρίσιμη για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων είναι -τουλάχιστον για το νομό Λάρισας- η σημερινή μέρα, καθώς τόσο το μπλόκο της Νίκαιας όσο και εκείνο των Τεμπών, με γενικές συνελεύσεις των μελών τους, θα αποφασίσουν σχετικά με το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Οι εκπρόσωποι των δύο μπλόκων θα συνεκτιμήσουν τα αποτελέσματα του μέχρι σήμερα αγώνα τους, αλλά και των δύο συναντήσεων που είχαν εκπρόσωποί τους με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα.

Η γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ. και του μπλόκου των Τεμπών στις 7 μ.μ..

Σε ό,τι αφορά στα Τέμπη, από την πλευρά των αγροτών παραμένουν ανοιχτά, κυρίως λόγω και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τους πρόσφυγες στην Κοιλάδα.
 
Στο μεταξύ, σε έκδοση ανακοίνωσης σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης που είχαν την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα εκπρόσωποι 69 μπλόκων από όλη την Ελλάδα προχώρησε χθες το απόγευμα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι οι αγρότες παραμένουν σε αγωνιστική ετοιμότητα για την συνέχιση του αγώνα ανάλογα με το τι θα προβλέπουν τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, «πολύ περισσότερο που οι κυβερνητικές υποσχέσεις μπορεί να είναι υπό την αίρεση των δανειστών».

Ο οργανωμένος αγώνας μας, υπογραμμίζουν οι αγρότες, αφήνει παρακαταθήκη για τα αιτήματα μας, αλλά και για το ίδιο το κίνημα γιατί δεν είναι αγώνας μια και έξω. Ενώ δηλώνουν ότι συνεχίζουν τον αγώνα και παραμένουν στα μπλόκα.