Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

1η Ακαδημία ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στην Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης (αίθουσα 33) ο Β΄ Κύκλος ακαδημίας προπονητών ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ υπό την αιγίδα και εποπτεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου σε συνεργασία με το κλιμάκιο Β. Ελλάδος.
Στην Ακαδημία συμμετείχε, μεταξύ άλλων, ως εισηγητής ο κ. Τζίκας Κωνσταντίνος δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας ο οποίος παρουσίασε και ανέλυσε τον Νόμο περί Αθλητικών Σωματείων (Ν. 2725/1999), δίνοντας την δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους απ’όλη την Ελλάδα να ενημερωθούν για τον πρότυπο τρόπο λειτουργίας των αθλητικών σωματείων – συλλόγων.
Στόχος της Ακαδημίας είναι η σφαιρική γνώση των προπονητών η οποία θα πιστοποιείται και η εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών σωματείων – συλλόγων.
Ο πρόεδρος του κλιμακίου Β΄Ελλάδος και δάσκαλος πολεμικών τεχνών κ. Χαυτίκης Κωνσταντίνος (υπεύθυνος διοργάνωσης) καθώς και η προπονήτρια κ. Παντελίδου Μαρία συνέβαλαν τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η 1η Ακαδημία. Έπεται και συνέχεια..