Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Έκλεισε επ’ αόριστον ο Προμαχώνας

Σε κλείσιμο του τελωνείου του Προμαχώνα ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ προχώρησαν πριν από λίγη ώρα, οι Σερραίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Με την απόφασή τους αυτή, όπως εξηγούν, θέλουν να φέρουν προ των ευθυνών της την κυβέρνηση, ζητώντας από αυτήν να τους εξηγήσει τι σκοπεύει να κάνει και να πει ευθαρσώς αν θέλει να βάλει «λουκέτο» στον πρωτογενή τομέα.
Σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο ήταν η ανακοίνωση του μπλόκου του Προμαχώνα, για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, στην οποία τονίζονται τα εξής:
«Το, δε, θράσος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, πραγματικά περισσεύει.
Σε ένα ακόμη τηλεοπτικό του «διάγγελμα» κατηγόρησε αγρότες και κτηνοτρόφους ως φοροφυγάδες και παράνομους.

Όλα έχουν και τα όριά τους. Ο κ. Αποστόλου προσπαθεί να καλύψει την ανυπαρξία του, πετώντας «λάσπη στον ανεμιστήρα» και προσπαθώντας να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για ένα κλάδο που μόνο έχει να προσφέρει στην Ελληνική οικονομία και ανάπτυξη.
Βέβαια, ο κ. Αποστόλου μάλλον δεν είχε «ανακαλύψει» τους… φοροφυγάδες αγρότες και κτηνοτρόφους όταν ανέβαινε στα τρακτέρ, στα μπλόκα και «διερρήγνυε τα ιμάτιά του» για το δίκαιο αγώνα των αγροτών.
O tempora o mores. Άλλες εποχές τότε κ. Αποστόλου. Τότε είχατε την «ασφάλεια» της αντιπολίτευσης. Τότε βλέπατε αγρότες και κτηνοτρόφους ως «ψηφαλάκια», ως αριθμούς, που απλά θα σας εξέλεγαν κυβέρνηση.
Είμαστε άνθρωποι. Είμαστε σκληρά εργαζόμενοι, νομοταγείς πολίτες. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν κύριο Αποστόλου, να «ποδοπατήσει» την αξιοπρέπειά μας, με φτηνά επικοινωνιακά κόλπα».

newx.gr