Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του αναφέρει:
«Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα. Το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου εύχομαι να φωτίσει το δρόμο όλων μας και να αμβλύνει τις δυσκολίες που όλοι περνάμε, είτε μεμονωμένα ως άτομα, είτε ως χώρα. Αυτές οι Άγιες ημέρες θα πρέπει να γίνουν η αφορμή για ακόμη μεγαλύτερη αλληλεγγύη σε εκείνους τους συμπολίτες μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη»
Σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Πατήλας και Χάρης Παπάζογλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Γιώργος Πανέτας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλίας Σερβετάς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου άκουσαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από στρατιώτες του ΚΕΝ Άρτας.
Παράλληλα, με αφορμή τη λειτουργία του «Παραμυθένιου Κάστρου», ο Δήμαρχος με δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο Κάστρο της πόλης. «Είναι μια προσπάθεια Αρτινή που στόχο έχει να τονώσει την τοπική οικονομία και τις επιχειρήσεις της περιοχής και να βάλει τις βάσεις για να καταστήσει την Άρτα δημοφιλή Χριστουγεννιάτικο προορισμό. Καλώ τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, μακριά από μιζέριες και γκρίνιες. Μόλις τελειώσει η εκδήλωση θα κάνουμε αναλυτικό απολογισμό, ώστε να γνωρίζουν όλοι ότι η Άρτα έχει μόνο να ωφεληθεί από μια τέτοια διοργάνωση».
Υπενθυμίζεται ότι αύριο Χριστούγεννα η είσοδος στο «Παραμυθένιο Κάστρο» θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, όπως επίσης και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (μετά τις 8 μ.μ. για τη συναυλία με το Γιάννη Σαββιδάκη) και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, για το καλωσόρισμα του νέου έτους.