Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΑΝΟΙΞΕ!!!

Φέτος τις γιορτές, η πιο συναρπαστική ιστορία ξεκινά απ’ το Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων της Άρτας. Για πρώτη φορά ο Δήμος Αρταίων σας προσκαλέι στο μοναδικό «Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων»

Πού: Στο Κάστρο της Άρτας

Πότε: 18 Δεκεμβρίου 2015 – 6 Ιανουαρίου 2016 

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα μια υπέροχη ευχή που διάβασε σε πολλά γράμματα παιδιών της Άρτας:

Να μεταμορφώσει το Κάστρο της πόλης τους στο πιο όμορφο και Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων!

Ελάτε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την πιο φανταστική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία, στην πιο όμορφη πόλη της Ηπείρου την Άρτα, να ζήσουμε τη χαρά και την αγάπη των φετινών εορτών στο Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων της Άρτας!

Πρωταγωνιστές θα είναι ο Άγιος Βασίλης με τους φίλους του, το μικρό Ελάφι και ο σοφός Τάρανδος, τα ζωηρά ξωτικά και οι ζαβολιάρικοι καλικάντζαροι… όλοι θα ζωντανέψουν στο Παραμυθένιο Κάστρο, μέσα από τη φαντασία και τα μαγικά όνειρα των παιδιών, για να γίνουν μια μεγάλη και απίθανα σκανδαλιάρικη παρέα.

Η συνταγή της επιτυχίας: Μέσα σε ένα ονειρεμένο σκηνικό παραμυθιού, γεμάτο με μαγικές εικόνες, απίθανες δράσεις και λαχταριστές λιχουδιές, το Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων της Άρτας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά όλα του τα μυστικά, προσφέροντας αμέτρητη χαρά και φαντασία σε μικρούς και μεγάλους.
poster-enarksi