Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Αύριο οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ στους λογαριασμούς των δικαιούχων - Έλεγχος με το ΑΦΜ για τα ποσά της προκαταβολής

Αύριο θα γινουν οι πληρωμές για τις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι οποίες σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό έπρεπε να αρχίσουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών από προχθες Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου αλλά όπως ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός από το βήμα της Βουλής αυτές θα γίνουν στο σύνολό τους τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον υπουργό. το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί από τη βασική ενίσχυση, που σύμφωνα με τη νέα ΚΑΠ ανέρχεται στα 1,2 δις, θα είναι το 90%, δηλαδή 1,1 δις ευρώ, που αποτελεί  το 50% της συνολικής άμεσης ενίσχυσης. 

Παράλληλα με καθυστέρηση από τις αρχικές εξαγγελίες της πολιτικές ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και χωρίς σαφείς εξηγήσεις από τον αρμόδιο οργανισμό πληρωμών αναρτήθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ τα προσωρινά δικαιώματα βασικής ενίσχυσης από την νέα ΚΑΠ. 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!!!
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ
επαγγελματικές κάρτες
επιγραφές παντός τύπου, Καταστημάτων - Γραφείων - Μεταλλικά Γράμματα - Ντύσιμο Οχημάτων - Βιτρίνας - Ψηφιακές Εκτυπώσεις
ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ: 6944 708152
e-mail:kinisi@otenet.gr
http://pliroforiesota.gr/bardakis/index.htm

Αυριο ο Οργανισμός θα ανοίξει την εφαρμογή για τον έλεγχο της πληρωμής με το το ΑΦΜ των δικαιούχων και οι παραγωγοί θα μπορούν να δουν τι ποσό τους έχει κατατεθε'ι στον τραππεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει. Για να μπείτε στην εφαρμογή πατήστε εδώ Παράλληλα πρόβλημα σε πολλούς αγρότες έχει δημιουργήσει η ανάρτηση των δικαιωμάτων αφου όποιος δεν εχει κάνει ηλεκτρονικά την δήλωση ΟΣΔΕ και δεν εχει τους κωδικούς ή τον κλειδάριθμο θα πρέπει να απευθυνθεί στους πιστοποιημένους φορείς που έχει κάνει την αίτηση για να δει τα δικαιώματα που του έχουν χορηγηθεί απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ με την νέα ΚΕΠ

dikaiologitika.gr