Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Τζόκερ... φρενίτιδα! 18.000 στήλες το λεπτό!

Από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής έχουν παιχτεί ήδη περισσότερες από 11.000.000 στήλες, κάτι που δείχνει ότι η συμμετοχή μπορεί να κάνει... ρεκόρ.
Το μεσημέρι της Κυριακής (13.12.2015) οι στήλες αυξάνονται κατά 18.000 το λεπτό και τα συστήματα των πρακτόρων λειτουργούν στο μέγιστο για να εξυπηρετήσουν τους παίκτες που συρρέουν στα πρακτορεία τους!
Όπως μας περιέγραψε η κυρία Ελένη, υπάλληλος πρακτορείου του ΟΠΑΠ, η συμμετοχή είναι αρκετά αυξημένη τις τελευταίες μέρες, ενώ από σήμερα το πρωί ο κόσμος έρχεται διαρκώς στο πρακτορείο για να παίξει Τζόκερ.

Οι περισσότεροι παίκτες αισθάνονται τυχεροί και πιστεύουν πως θα κερδίσουν. Η κ. Μαρία μόλις έπαιξε Τζόκερ και δήλωσε πως θέλει να κερδίσει αλλά να κερδίσουν και άλλοι. Όπως μας εξήγησε έχει ανάγκη τα χρήματα για να ξεχρεώσει δάνειο που έχει.
Αξίζει να σημειωθει πως η προθεσμία για να "ρίξει " καποιος ένα δελτίο ειναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ με τους υπαλλήλους πρακτορείων να δηλώνουν πως ευελπιστούν να σπάσει σημερα το ρεκόρ και να βρεθεί ο υπερτυχερός.
Όσοι προλαβαίνετε, σπεύσατε, γιατί έχετε διορία μέχρι τις 21:30 το βράδυ!

newsit.gr