Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα Δημοκρατία - Ο πανικόβλητος κ.Τσίπρας βάζει τον κ.Καμμένο να κάνει τη βρώμικη δουλειά

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο κ. Καμμένος επανέρχεται σε ένα ζήτημα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να σπιλώσει την ηθική υπόσταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας τη βρώμικη δουλειά του κ. Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται σε πανικό. Ο κ. Καμμένος γνωρίζει πολύ καλά την εισαγγελική έρευνα, αλλά και το πόρισμα της εξεταστικής  επιτροπής  το οποίο έχει δοθεί στη δημοσιότητα.
Σχετικά με την καταβολή πληρωμής που επικαλείται, τον προτρέπουμε να διαβάσει τη σχετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να ενημερωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών που  έκανε καταβολές αρμοδίως, βάσει των σχετικών νόμιμων παραστατικών.

Για όλα αυτά όμως, ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να έχει λεπτομερή ενημέρωση από τον τότε υπασπιστή Ναυτικού του κ. Παπαντωνίου, κ. Ευάγγελο Αποστολάκη ο οποίος διαχειριζόταν το φάκελο μεταξύ ΓΕΝ και του τότε Υπουργού και ο οποίος μια μέρα πριν την παραίτηση της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, δια περιφοράς, νύχτα,  με υπογραφή του κ. Τσίπρα και εισήγηση του κ. Καμμένου προς το ΚΥΣΕΑ  επελέγη αρχηγός ΓΕΕΘΑ.  Ο κ. Αποστολάκης οφείλει να ενημερώσει και δημοσίως τον Ελληνικό λαό για τη νομιμότητα της τότε σύμβασης και των πληρωμών της, καθώς είχε ασχοληθεί με την υπογραφή της σύμβασης  εκσυγχρονισμού του υποβρυχίου Ωκεανός το οποίο και θα παραλάβει.
Ως  γνωστόν κατά την περίοδο της θητείας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  στο ΥΠΕΘΑ (2006 – 2009)  σχετικά με την αγορά των υποβρυχίων δεν έγινε καμία παραγγελία, καμία πληρωμή και καμία παραλαβή».