Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σε αναβρασμό οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Β. Ελλάδας για το νέο φορολογικό

Τις τελικές τους αποφάσεις για τη μορφή των κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν, αντιδρώντας στα προωθούμενα οικονομικά μέτρα για τον κλάδο τους, αναμένεται να λάβουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας, στις 7 Οκτωβρίου θα γίνουν συνεδριάσεις σε τοπικό επίπεδο και στις 10 ή 11 του ίδιου μήνα αναμένεται μεγάλη συγκέντρωση σε Νίκαια ή Πλαταμώνα, ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της συνάντησης θα κληθούν όλες οι οργανώσεις αφού «ανεξαρτήτως κόμματος και πολιτικής πεποίθησης τα προβλήματά μας είναι κοινά».

Μία πρόταση που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος είναι να κατέβουν αγρότες και κτηνοτρόφοι με αγροτικά οχήματα στην Αθήνα, διευκρίνισε ο κ. Γκόντιας.
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ33 ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!
επαγγελματικές κάρτες
επιγραφές παντός τύπου, Καταστημάτων - Γραφείων - Μεταλλικά Γράμματα - Ντύσιμο Οχημάτων - Βιτρίνας - Ψηφιακές Εκτυπώσεις
ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ: 6944 708152
Αγρότες και κτηνοτρόφοι ζητούν να γίνει ουσιαστικός διάλογος για τα θέματα που θέτουν προκειμένου «να τακτοποιηθεί ο πρωτογενής τομέας, αλλά και να μπουν οι βάσεις για μια μακρόχρονη πορεία του με στρατηγικό σχεδιασμό και συγκεκριμένους στόχους».

Ξεκαθαρίζουν πως δεν προτίθενται οι ίδιοι να προτείνουν ισοδύναμα για να αντισταθμιστούν τα δυσμενή, όπως τονίζουν, μέτρα που προωθούνται στο ασφαλιστικό και το φορολογικό και υποστηρίζουν πως οι λύσεις μπορούν να βρεθούν στον δικό τους χώρο «χωρίς να επηρεάζονται άλλες κοινωνικές ομάδες της χώρας».