Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - «ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΚΟΜΒΟ ΕΔΕΤ»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια εργασιών εγκατάστασης καλωδίων οπτικών ινών
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή (21/8/2015) έως και την Πέμπτη (10/9/2015) προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στα πλαίσια εργασιών εγκατάστασης καλωδίων οπτικών ινών του έργου «ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΚΟΜΒΟ ΕΔΕΤ» θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίζεται η μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας σε πλάτος -2-μέτρων για το χρονικό διάστημα από 21/8/2015 έως 10/9/2015.

1)Στην οδό Γηροκομείου από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Παρασκευοπούλου, έως τη συμβολή με την οδό Υπαπαντής στο ρεύμα κυκλοφορίας από Υπαπαντής προς Παρασκευοπούλου

2)Στην οδό Υπαπαντής από το ύψος της συμβολής με την οδό Γηροκομείου, έως την οδό Ιγνατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ιγνατίου προς Γηροκομείου.
3) Στην οδό Ιγνατίου από το ύψος της συμβολής με τη οδό Υπαπαντής, έως την συμβολή με την οδό Λυκοχωρού στο ρεύμα κυκλοφορίας από Λυκοχωρού έως Υπαπαντής
4) Στην οδό Γηροκομείου από τη συμβολή με την οδό Λυκοχωρού, έως το Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος στο ρεύμα κυκλοφορίας από Νοσοκομείο προς οδό Λυκοχωρού.
Επιπλέον, αποφασίζεται η μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας για την κατασκευή καθέτων φρεατίων του έργου στις συμβολές των οδών: Γηροκομείου και Λυκοχωρού, Γηροκομείου και Υπαπαντής και στην είσοδο του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος, όπου θα γίνει στένωση λωρίδας.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται εκ περιτροπής από το εναπομένον ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση.

Το Τμήμα Τροχαίας Πατρών συνιστά στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.