Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ - Σαρώνει στο διαδίκτυο με το δίσκο o Μανούσος από τη Κρήτη - ΟAthletics in the land of culture

Η Ελλάδα για πρώτη φορά φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Στίβου Ά Κατηγορίας για πρώτη φορά στην Κρήτη, στο Παγκρήτιο Στάδιο - 21-22 Ιουνίου 2015. Η Εθνική μας σε χρειάζεται. 
Η Κρήτη σε προσκαλεί!

Πώς ένας δίσκος σερβιρίσματος γίνεται... αγώνισμα και ο σερβιτόρος αθλητής. Ένα παραδοσιακό κρητικό καφενείο ενέπνευσε τους συντελεστές του τηλεοπτικού σποτ της περιφέρειας Κρήτης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Στίβου Α' Κατηγορίας που θα φιλοξενηθεί τον Ιούνιο στο Ηράκλειο. 
Στο πρωτότυπο διαφημιστικό, όταν ο καφετζής ζητά από το Μανούσο, ένα γεροδεμένο Κρητικό σερβιτόρο, το «δίσκο», αυτός τον αρπάζει, και υπό τα χειροκροτήματα των θαμώνων, γίνεται δισκοβόλος και τον... πετάει στο Παγκρήτιο Στάδιο μέσα από ένα ταξίδι στα μαγευτικά τοπία της Μεγαλονήσου. Το σποτάκι έχει ήδη σχεδόν 20.000 προβολές στο YouTube. 
Το έξυπνο βιντεάκι, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Ηράκλειο, στην οποία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, αλλά και η Κρητικιά πρωταθλήτρια των 200 μ., Μαρία Μπελιμπασάκη, που αναμένεται να είναι από τις πρωταγωνίστριες της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων.